Найкращі додатки для придбання квитків на автобус онлайн - Блог про Львів

Найкращі додатки для придбання квитків на автобус онлайн

Flixbus

Коли потрібно вирушати в дорогу, виникає питання, де краще купити квитки на автобус. Крім офіційних сайтів перевізників, існують онлайн-агрегатори автобусних квитків.

З появою Інтернету багато послуг стали доступними в онлайн-форматі. Тепер є можливість обрати та купити квиток на автобус не виходячи з дому, не витрачаючи час на очікування в чергах, на дорогу до автовокзалу тощо. Це можна робити не тільки за допомогою спеціалізованих сайтів, а й численних мобільних додатків.

На перший погляд, мобільні версії сайтів та додатки можуть виглядати дуже схожими, але це не зовсім так. Додатки для смартфона призначені для певної платформи, наприклад, iOS або Android. Користувач завантажує та встановлює їх на свій пристрій з магазину програм, і, як правило, додатки пропонують швидшу обробку даних у порівнянні з сайтами. Вони завжди під рукою, тому не потрібно витрачати зайвий час на пошуки сайту в Інтернеті. Всі ваші дані будуть збережені в одному місці, тож вам не доведеться вводити та підтверджувати їх кожного разу. Серед інших переваг мобільних додатків зазначають інтерактивність, адаптованість до потреб користувача, автономність та зрозумілий функціонал.

Додатки для покупки квитків на автобус

Наразі існує доволі багато додатків, які пропонують послуги з пошуку та продажу квитків на автобус. Всі вони мають свої переваги, тож кожен користувач у змозі самостійно обрати, який варіант йому імпонує найбільше. В Google Play та App Store є сотні додатків, які варто спробувати. Ми підготували стислий огляд найпопулярніших, щоб вам було легше визначитися, розглянувши їх детальніше:

  • Flixbus. Найбільша в Європі автобусна мережа Flixbus була створена у 2013 р. у Мюнхені. Буквально через кілька років вона вийшла на міжнародний ринок. Наразі яскраві зелені автобуси компанії можна побачити у 28 європейських країнах.
  • Busfor. В його додатку представлено близько 5 тис. перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення за 20 тис. напрямків. Вагомою перевагою сервісу вважається наявність автобусних рейсів на будь-який бюджет.
  • Infobus. Працює на базі власної системи BusSystem. Проєкт було запущено ще у 2002 р. Його головною метою було зробити подорожі доступнішими, надаючи користувачам можливість купувати квитки у будь-яких напрямках.
  • BlaBlaCar. Найвідоміша у світі спільнота для пошуку попутників. На цій платформі водії шукають пасажирів, яким із ними по дорозі, і навпаки. Тут також можна купувати квитки на автобус. Зараз у BlaBlaCar 65 млн користувачів у 22 країнах світу. Щомісяця 5 млн людей успішно користуються платформою.
  • Omio. За допомогою сервісу можна купити квитки на автобус до будь-якого зі 100 тис. населених пунктів. Враховуючи ваші дані, запропонують найоптимальніші маршрути та рейси. В базі компанії Omio є пропозиції від понад 800 перевізників, що допомагає вибрати найдешевші та найзручніші варіанти.

Кожен із цих додатків має зручний функціонал та зрозумілий інтерфейс, що дозволяє користувачам швидко орієнтуватися навіть, якщо вони вперше користуються ними.

Функціонал у всіх схожий – ви заповнюєте пошукові рядки, отримуєте результати пошуку та обираєте відповідний варіант для себе. Вони мають достатньо високу швидкість опрацювання даних, тож вам не доведеться довго чекати. З їх допомогою ви зможете значно заощадити свій час та зусилля.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*