Неймовірна Світоліна - Блог про Львів

Неймовірна Світоліна

Світоліна у півфіналі (!)

Не часто дивлюся матчі великого тенісу, але саме коли проходять турніри Великого Шолому то відкладаю всі справи у бік і поринаю у світ ракеток із м’ячем.

А ще якщо виступають українці, то взагалі життя ніби зупиняється. Саме така подія вчора відбулася в поєдинку нашої Еліни Світоліної проти польської тенісистки Іги Свьонтек на одному з найстаріших турнірів під назвою «Вімблдон».

До початку чвертьфінального протистояння в Елю мало хто вірив. Причин на це було дуже багато. Це і дворічна відсутність Світоліної на кортах через народження дочки, грізна суперниця (Свьорнтек як не крути, але є лідером рейтингу WTA. Проте, українська тенісистка продемонструвала, що її списувати рано. У вечір 11 липня у неї виходило все.

Світоліна знайшла у собі сили двічі відігратися у першій партії після брейків Іги. Згодом знову зробила камбек у другій партії. В третьому ж сеті чудова гра дозволила перемогти саме нашій спортсменці з рахунком – 6:2 й, таким чином, вийти до півфіналу, де на неї вже чекає стара знайома чешка Маргарета Вондроушова.

Також читайте:   Новак Джокович та Ангелік Кербер - тріумфатори Вімблдону-2018

Чому стара знайома? Пригадуєте Олімпіаду, яка відбулася в 2021 році? Саме тоді за крок до фіналу Світоліна поступилася Вондроушовій – 0:2. Пора брати реванш? Всі шанси на це є. Найголовніше зараз добре відновитися й забути матч з Свьонтек.

Радіємо перемозі українки, а також нагадуємо всі матчі, які вона провела на цьогорічному Вімблдоні.

03.07 Венус Вільямс – Еліна Світоліна – 0:2 (4:6, 3:6)
06.07 Елізе Мертенс – Еліна Світоліна – 1:2 (1:6, 6:1, 1:6)
07.07 Еліна Світоліна – Софія Кенін – 2:0 (7:6, 6:2)
09.07 Вікторія Азаренко – Еліна Світоліна – 1:2 (6:2, 4:6, 6:7).

Ну, і само собою вчорашній матч проти Іги Свьонтек. Це велика перемога!

До речі, початок чесько-українського протистояння заплановано на 13 липня, 15 година.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*