ТОП-5 найбільш домашніх порід котів - Блог про Львів

ТОП-5 найбільш домашніх порід котів

ТОП-5 найбільш домашніх порід котів

Котики – дуже милі істоти, які споконвіків доповнюють життя людей своєю красою, ласкою і просто присутністю. Коти завжди допомагають знати стрес, розуміють ваші почуття й емоції. На Землі є багато різноманітних котів, я склала ТОП-5 найбільш домашніх порід.

Регдол

Ці неймовірні голубоокі котики закохують у себе з першого погляду. В них дуже густа шерсть і виглядають вони, як іграшкові. Регдоли дуже добрі, дружелюбні та спокійні. Такі коти дуже швидко привязуються до людини. Регдол підійде, якщо у вас є дитина, він не агресивний і грайливий. Якщо котик не захоче гратися з дитиною, він просто втече і не буде дряпати чи нападати.

Регдол

Манчкін

У таких котиків дуже короткі лапки і довга спина. У них густа шерсть і вони виглядають, як іграшкові. Манчкін допоможе зняти стрес після важкого дня. Вони добре вміють стояти на задніх лапках, спираючись на свій хвіст. Манчкіни милі, дружелюбні та грайливі. Вони швидко бігають та добре стрибають, незважаючи на свої короткі лапи.

Також читайте:   Здоровий сон і не тільки: з якого дерева краще вибирати ліжко?

Манчкін

Гімалайська кішка

Цей котик виглядає, як хмаринка на лапках, через свою довгу та густу шерсть. Гімалайські коти добрі та спокійні, люблять самотність, але з радістю сидять на руках. Ці коти мають приплюснуту мордочку, що робить їх унікальними. До дітей котики ставляться нейтрально.

Гімалайська кішка

Мейн-кун

У цих великих котиків незвичайна зовнішність, вони виглядають сильними і зловісними, але насправді вони дуже добрі та привітні, люблять людей. У мейн-кунів дуже густа і довга, пухнаста шерсть. Вони дуже активні та непосидючі, дуже люблять гратися. Легко пристосовуються до різного клімату.

Мейн-кун

Бірманська кішка

Це дуже милі та спокійні котики. Мають приємну на дотик густу шерсть. Бірманські котики дуже допитливі та люблять гратися. Втім, вони не дуже активні і можуть спокійно лежати на колінах. Ці котики також дуже привязуються до людини і будуть бігати за вами, як хвостик, а також завжди потребують багато уваги.

Бірманська кішка

Мяв!

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*