8000 публікацій від Воробуса - Блог про Львів

8000 публікацій від Воробуса

8000 постів

31 серпня 2023 – це дата, яка на завжди увійде в історію блогу Воробуса. Як ви думаєте, читачі, що такого важливого відбулося чи відбудеться в цей день?

Відповідаю, воно зараз відбувається. Саме цей пост є за ліком 8000-м, який пише ваш покірний автор.

Звичайно, у такий день хочеться трохи звернутися до історії. Розпочалося все у далекому 2009 році. Саме цього року 18 вересня я видав у світ текст, якщо не помиляюся на 300 знаків, де я представився перед майбутніми читачами. І, як кажуть, пішло – поїхало. Рівно день мені знадобилося аби написати вже більш якісний пост про місцевий аквапарк. Згодом цей пост став дуже популярним.

Після цього вдумайтеся у цифри вдалося видати у світ ще 7998 публікацій на різну тематику. Відкрию маленький секрет – я завжди полюбляв писати на теми туризму, спорту та відпочинку. Проте, минув деякий час і я зрозумів що цього буде недостаньо. На пару з п. Йоргеном ми почали розвивати інші рубрики.

Буквально декілька хвилин тому я заліз в архів і почав читати пост за постом. Вже зараз розумію що багато чого я би зараз виправив. Проте, цього робити не буду, адже ці статті є унікальними.

Також читайте:   Вітаємо із зеленими святами

Сьогодні в мене 8000 публікація. Що далі? Звичайно зупинятися на досягнутому не буду. Є мета написати 10000 публікацій. Поки що це вдалося зробити разом з іншими авторами, а хотілося би особисто мати 10 тисяч дописів.

Так, можливо не завжди мені вистачає часу на це все. Але, можу запевнити блог існує й навіть тоді коли я рідко виходжу світ із новими ідеями, а пишуть інші автори.

Сьогодні мінімально святкуємо, а вже завтра починається новий місяць, нова пора року й маю надію, що перемога в війні, яка є на порядку денному зараз буде якомога швидше й всі заживуть у мирній, незалежній країні. А нечисть згине.

Також буду радий якщо у коментарях до цієї публікації будете писати свої домисли щодо покращення контенту, розвитку блогу адже ми працюємо лише для час.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*