Олівер Беркан – боротьба з часом і відчуття вічно чогось незробленого - Блог про Львів

Олівер Беркан – боротьба з часом і відчуття вічно чогось незробленого

4000 тижнів

Олівер Беркман, автор книги “4000 тижнів”, підкреслює, що наша боротьба з часом і відчуття, що ми ніколи не встигаємо зробити найважливіше, походить від прагнення оволодіти часом, яке є недосяжним через наше скінченне існування.

Він пропонує змістити фокус на осмислені дії і дає три практичні поради.

????Одна велика мета на одну сферу: Зосередьтеся на одній важливій меті в кожній сфері життя (робота, дім, здоров’я) за один раз. Тимчасово відмовляючись від інших цілей, ви спрямовуєте енергію на значущий прогрес, а не розпорошуєтесь.

???? Відпустіть ілюзію: Уникайте марних спроб зробити всі завдання, перш ніж зосередитися на тому, що має значення. На початку дня визначайте основні пріоритети.

Також читайте:   Жовті Води (фотогалерея)

???? Прийміть радість від упущеного: Визнайте, що у світі незліченних можливостей неминуче втрачати альтернативи. Свідомий вибір інвестувати час в ключову діяльність збільшує її значення і збагачує досвід.

Звичайно, у книзі ще багато цікавого. Рекомендую до читання. З десяток книг про тайм-менеджмент, які вдалося прочитати мабуть
ця перша, яка звертає акцентує увагу на те, що:

❗️”Всього не встигнеш – насолоджуйся моментом поки він є, адже життя коротке. Не потрапляйте у пастку ефективності – бути всюди і робити все. Ми тут і зараз.

Автор статті: bankiduki.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*