Пекельне літо. До коли воно буде? - Блог про Львів

Пекельне літо. До коли воно буде?

Фонтан

Як вам погода в ці дні? Та й чому в ці дні, протягом усього літа?

Не знаю як наші читачі, а я здивований, адже навіть не можу пригадати коли востаннє було так тепло. Найцікавіше, що й дощів фактично не буває. Десь, якась злива буває хвилин зо двадцять і все. Коли таке було востаннє? Буду намагатися знайти інформацію про найжаркіше літо у Львові в останні 10, а то й 20 років. Обов’язково поділюся нею з вами у коментарях до цього посту.

А поки що про справи поточні. Отже, сиджу я зараз в офісі, на стовпчику термометра у тіні в мене +34 градуси вище нуля. І це тінь біля цегляного будинку. Можу собі уявити що відбувається у панельних будинках.

Як рятуватися від спеки? Хтось постійно змочує лице холодною водою, хтось п’є гарячий чай, хтось сидить біля вентилятора або ж має кондиціонер. А ще є люди, особливо це дітлахи, які в центрі нашого з вами міста просто лягли під фонтан та очікують коли буде на них литися водичка.

Також читайте:   Високий Замок чи дерева?

Знаю, все це класно, але чи відомо скільки ще буде тривати це пекельне літо? Відповідаю, як мінімум ще два тижні буде так спекотно.

Час від часу будуть падати дощі, принаймні так прогнозують синоптики. Найближчі опади і зниження температури очікується вже завтра. Вдень стовпчики термометрів опустяться до +23 градусів вдень і 15 вночі. Такою буде погода до понеділка, 4 вересня, після чого спекотна погода знову повернеться до нас.

Знову буде тридцять градусів, дощів не очікується. Так що запасаємося кавунами, холодною водою, а ще краще якщо є можливість треба їхати десь до води. В Карпатах та на озерах жара відчувається не так сильно.

Так а коли буде похолодання? Ситуація зміниться ближче до кінця місяця. Там, зокрема, вдень очікується +11 градусів. Прохолода….

Бережіть себе і пам’ятайте, що сонце небезпечним є тоді, коли ви ходите без головного убору, зловживаєте спиртним.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*