Покривала для кожної пори року – як обрати - Блог про Львів

Покривала для кожної пори року – як обрати

Покривало велюрове ТЕП (Україна)

При створенні затишку у спальні велике значення має багато речей. Насамперед це ліжко, яке займає центральне місце у кімнаті. Воно повинно бути не тільки охайним, а й красивим, адже саме воно задає тон всьому інтер’єру. Створити потрібну атмосферу допоможе покривало на ліжко, яке бажано вибирати не тільки за естетичними, а й функціональними якостями, орієнтуючись на пору року.

Матеріали та фактури

Попит народжує пропозицію – саме так можна сказати про різноманіття матеріалів, які використовують при виробництві покривал. Тож покупцям вдається з легкістю знайти варіанти під свої запити, у тому числі сезонні.

Бавовняні

Покривала з бавовни вважаються універсальними. Ними можна користуватися впродовж усього року, що пояснюється широким діапазоном щільності тканини. Менш щільні ідеально підходять для літнього сезону, причому не тільки у якості прикраси ліжка, а й легкої ковдри. Стьобані моделі з об’ємною фактурою більш доречні для зими.

Покривало бавовняне Damas Diva
Фото: https://podushka.com.ua/.

Мікрофібра

Головні переваги покривал з цього матеріалу – легкість, м’якість та ніжність. Це робить їх чудовим варіантом для холодної пори року. Якщо ви шукаєте більш “мобільний” текстиль, то можна купити плед з мікрофібри. Він стане незамінною річчю під час відпочинку на природі та дачі.

Шовк

Елітні покривала, які роблять навіть простий інтер’єр вишуканим та розкішним. Виробники пропонують різні варіанти – з набивкою, які доречні для зимового періоду, та без наповнення для літа.

Також читайте:   Краще бути невдоволеним, але точно небайдужим

Хутро

Хутряні вироби створюють антураж затишку у прохолодні вечори, коли хочеться домашнього тепла та спокою. Достатньо подивитися на них, наприклад, на podushka.com.ua, щоб зрозуміти, що такі “пухнастики” просто створені для зими.

Колірна гамма

Безумовно забарвлення покривала на ліжко кожен покупець обирає під свій смак. Але підібравши колір, враховуючи особливості пори року, можна зробити кімнату неймовірно затишною та сучасною.

Покривало Diamond Peshtemal Lighthouse
Фото: https://podushka.com.ua/.

“Зимова” колірна гама відрізняється стриманістю та здатністю створювати спокійну атмосферу. Взимку можна прикрасити ліжко покривалом бірюзового, глибокого синього, сірого кольору. Якщо ви більш схильні до яскравості, то підійде бордо, насичений блакитний, пудровий.

Для міжсезоння характерні теплі тона – жовтий, рожевий, різні відтінки зеленого, бузковий, кораловий. Вони можуть комбінуватися, утворюючи гармонійну композицію. Також модними є покривала з квітковими принтами.

Літо – пора експериментів та найбільшої яскравості. Дизайн літніх речей для сну вражає своєю непередбачуваністю та оригінальністю. Акцентним кольором цього сезону є фіолетовий, червоний, яскраво-малиновий, ціановий, кислотний жовтий. Для текстилю теплої пори року допускається контрастне поєднання кольорів та ефектні принти.

Обираючи покривало, слід насамперед визначитися – на першому місці стоїть естетика чи практичність. Тоді зробити остаточний вибір буде набагато простіше.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*