Сергій Тригубець: «Враження від літнього чемпіонату тільки позитивні» - Блог про Львів

Сергій Тригубець: «Враження від літнього чемпіонату тільки позитивні»

Сергій Тригубець

Літня першість Select Superleague Львівщини завершилася. За підсумками змагань ФК «Галицька здоба» став срібним призером. Про враження від чемпіонату, бомбардирський хист та плани на майбутнє клубна пресслужба «пекарів» поспілкувалася з граючим тренером нашої команди Сергієм Тригубцем.


– Сергій Івановичу, завершився літній сезон у Суперлізі Львівщини, ваші враження від нього?

– Вітаю, позитивні й тільки позитивні! У першу чергу хочу подякувати Богові, ЗСУ, НГУ і всім волонтерам, які допомагають армії, пекарям і всім організаторам. Завдяки цим людям чемпіонат відбувся. Дуже добре, що всі матчі відбувалися за календарем, не було переносів й в штатному режимі можна було готуватися конкретно до кожного суперника.

– Чи задоволені другим місцем «червоно-жовтих» і чого, на вашу думку, не вистачило команді для чемпіонства?
– Якщо порівнювати місце ФК «Галицька здоба» в таблиці в зимовому чемпіонаті Львівщини і літньому, то, звичайно, задоволений. Команда боролася до останнього туру за золоті нагороди, за що і хотів би подякувати своїм гравцям.

На мою думку, були два матчі, в яких ми повірили, що перемога буде за нами і саме в цей момент суперник один раз переміг нас, а в іншому зумів звести поєдинок до нічиєї за 1 (!) секунду до його завершення (матчі проти ФК «Штурм» – авт.). Тому, вважаю, що саме ці двобої не дозволили нам фінішувати на першому місці в Суперлізі Львівщини.

– Найкращий та найгірший поєдинок «пекарів» у цьому чемпіонаті.
– Кожен поєдинок – це історія. Коли команда перемагає, тоді думаєш, що сьогоднішня перемога найкраща, а коли програє, що цей поєдинок був найгіршим. ФК «Галицька здоба» пару років тому назад брав участь в чемпіонаті Львівщини. В одному з матчів ми програли і після матчу я сказав нашому президенту, що команда переможе в чемпіонаті. Згодом так і сталося, адже ФК «Галицька здоба» став тріумфатором чемпіонату. До чого я веду? Потрібно радіти перемогам і не опускати руки та голову, коли команда може програти, адже кожен поєдинок – це величезний досвід як для тренера, так і для гравців.

Також читайте:   Українці за кордоном: Назар, який живе у Польщі

– Цього літа у команду прийшли новачки, кілька слів про кожного з них.
– Всі нові гравці, які були задіяні в чемпіонаті зіграли добре. Іван Бутим добре провів другу частину сезону, забивав вирішальні голи, і, як на диво, він відзначався завжди 5-м забитим голом. Роман Лещинський відіграв 2 матчі , але своєю самовіддачею на майданчику та забитим голом довів , що він сильний гравець, який готовий виконувати завдання, які ставить перед собою наша команда. Шкода, що серйозна травма завадили йому увірватися в гонку бомбардирів чемпіонату. Користуючись нагодою, бажаю йому швидкого одужання.

– Ви стали кращим бомбардиром чемпіонату, як вдається знаходити в собі сили не переставати бігти та забивати м’ячі?

– З приводу «бігти» ви перебільшуєте, правильніше сказати швидко ходжу по майданчику (сміється – авт.). У першу чергу хотів би подякувати своїй сім’ї, всім своїм партнерам по команді, що допомогли мені стати кращим бомбардиром команди… стати найкращим серед трохи більше як 60 – ти спортсменів Львівщини. Повірте – це дуже приємно, а цю мету поставив собі після першого кола змагань.

– Скільки подібних нагород є у вашій колекції?

Їх є достатньо і надіюся ще будуть (сміється – авт.).

– Чи відомі вже плани на зиму, а саме де буде грати команди й чи планують «пекарі» цього сезону брати участь у змаганнях Кубка України?

– На даний момент ми маємо закінчити чемпіонат в «Icoola Business League», який ще буде тривати близько 2 місяців. Після його закінчення і всіх турнірів , що відбуваються на відкритих майданчиках, будемо приймати рішення, де буде грати команда в зимовий період.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*