Співачка YAGODA розповіла щемливу історії пісні «Я плачу» про побачення коханої із воїном, що повертається знов на передову - Блог про Львів

Співачка YAGODA розповіла щемливу історії пісні «Я плачу» про побачення коханої із воїном, що повертається знов на передову

YAGODA

Саме ця пісня має особливу історію, якою співачка поділилася на сольному концерті у Львові. «Я плачу» YAGODA написала під емоціями одного дня навесні 2023 року.

До мене ввечері подзвонила моя подруга Юля, режисерка моїх кліпів. І від її розповіді моє тіло вкривали мурашки. В той час, як я знала, Юлі хлопець був на фронті на передових позиціях. І тут Юля каже, що вони одружилися. Він приїхав на п‘ять днів і вони зараз їдуть в гори. Вона говорила у нас є п’ять днів для того, щоб побути один з одним. І в ту мить я собі подумала тоді, 5 днів для того, щоб насолодитися один одним, п’ять днів для того, щоб привести, той медовий місяць, який люди проводять місяць. А в них лише 5 днів і він знову на передову. Я уявила, які ж емоції вона відчуває, і які почуття між ними І власне написала про цю історію пісню «Я плачу», – розповідає YAGODA.

Також читайте:   Святослав Вакарчук запрошує на благодійний концерт Океану Ельзи з оркестром (відео)

У цей момент співачка хотіла, щоб ця історія нашого часу закарбувалася в історії. Щоб через покоління люди розуміли, які почуття відчували ті, хто пережив війну, і кожен цінував те, що має.

На сольному концерті YAGODA побачила цього військового, вже чоловіка її подруги, і, не втримавшись, відкрила таємницю пісні «Я плачу».

З цього концерту частину коштів співачка віддала сім‘ям, які покинули свої домівки в Маріуполі і зараз проживають у Львові. Цими сім’ями зараз опікується організація «Я Маріуполь».

Зараз співачка планує нову дуетну роботу та концертний тур містами України.

YAGODA

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*