Товариський матч № 2. Іспанія (U-19) – Україна (U-19) – 5:2 - Блог про Львів

Товариський матч № 2. Іспанія (U-19) – Україна (U-19) – 5:2

Юніори

Мабуть, ні для кого не буде секретом, що перемога юніорської збірної України над своїми іспанськими однолітками у першому товариському матчі була несподіванкою. Принаймні, за результатом – так точно. Але, якщо згадувати події тієї гри, можна сказати одне – перемога підопічних Ігоря Москвичова була заслуженою, і по грі. А ось щодо чинних чемпіонів Європи, то до гри у виконанні іспанців, якщо чесно, могли би бути питання. Але не було сумнівів у тому, що обидві команди зробили певні висновки з попередньої гри.

Щоправда, якщо говорити про мотивацію для обох команд, то вона була різною. Іспанцям потрібно було доводити, що поразка у першій грі була випадковою. Тим більше, навряд чи підопічні Альберта Канільяса хотіли програвати двічі поспіль на власному майданчику. А ось українці, вочевидь, мали намір довести, що перемога у попередній грі була абсолютно не випадковою.

Було очікувано, що у обох команд будуть деякі зміни у стартових складах. Але вони були різними. Якщо порівнювати зі стартовим складом збірної Іспанії, який був у першому поєдинку, то тут незмінним залишились місця Віктора Рамоса та Мігеля Вісенте. Що стосується юніорської збірної України, то у «старті» «синьо-жовтих» сталися лише дві зміни: Бєлімов замінив Дяченка у воротах, а Федик вийшов замість Рибіцького. Також були деякі зміни й у другій четвірці – там Ігор Москвичов вирішив поставити одразу двох номінальних «стовпів», а саме – Сніцаренка та Пелецького.

Іспанці дуже швидко відкрили рахунок у матчі після того, як Віктор Рамос скористався помилкою Бєлімова. Але вже після цього воротар збірної України кілька разів виручив свою команду. «Сейви» Бєлімова допомогли українцям трохи вирівняти гру, що вилилося у хороші моменти, які мали Скибчик та Малиновський. Загалом треба сказати, що у першому таймі українці мали не так багато моментів, але коли у «синьо-жовтих» були нагоди, то втілити у гол їх не вдавалося. Щоправда, при цьому й іспанці теж не так часто тривожили Бєлімова. Але коли воротам української команди все-таки загрожувала небезпека, то Бєлімов виручав. Так, іспанці намагались трохи більше володіти м’ячем. Так, вони намагались бути гострішими, якщо порівнювати навіть з першим таймом попереднього матчу. Однак, варто віддати належне підопічним Ігоря Москвичова, які робили акцент на дисципліновану гру в обороні, хоча при цьому в української команди був невеличкий, але все-таки негативний баланс фолів.

Але під кінець першого тайму «синьо-жовтим» трохи несподівано вдалося схилити шальки терезів на свою користь. Спочатку на 19-й хвилині українці після розіграшу кутового вивели на удар Ткаченка. І якщо з першим ударом представника «Ред Девілз» Пау Лопес впорався, то проти добивання від того – таки Ткаченка виявився безсилим. А за кілька миттєвостей вже Малиновський організував контратаку, яку сам же і завершив ударом у дальній кут воріт іспанської збірної, заодно привезши своїм опонентам відкладений фол. Таким чином, на перерву українці пішли, ведучи в рахунку 2:1.

Також читайте:   Молодіжна Екстра-ліга (U-20): підсумки сезону. МСК "Дніпро", "SkyUp-2"

Альберт Канільяс випустив після перерви своїх провідних футзаліства – Тапіаса та Хуана Морено. Піренейці спробували чинити тиск на ворота Рафальського, який по перерві вийшов замість Бєлімова. І українцям майже вдалося вистояти на старті другого тайму. Чому майже? Тому що на 24-й хвилині Хуану Морено вдалося виграти боротьбу в українців та фактично організувати вихід 3 в 1, який призвів до того, що рахунок став рівним. Одразу ж «Червона фурія» мала виходити вперед, але Пол Кано не зміг реалізувати вигідний момент. Після цього українцям вдалося знову вирівняти гру, але при цьому вони навіть намагалися шукати свої моменти. Проте, м’яч затріпотів у сітці воріт саме юніорської збірної України. Це сталося на 31-й хвилині після того, як Хуан Морено вивів на ударну позицію Хав’єра Мартінеса, на якого не встигли оперативно вийти одразу двоє гравців української збірної, і Хаві Мартінес не схибив.

В українців з’явилася хороша нагода зрівняти рахунок після 33-й хвилині, коли Хуан Морено отримав пряму червону картку. Однак, реалізувати більшість підопічним Ігоря Москвичова не вдалося. За той час, коли українці грали у форматі 4х3, можна згадати, мабуть, лише дальній удар Рибіцького з дальньої відстані, після якого м’яч пролетів поруч зі стійкою. Покаранням за це стали два пропущені голи у ворота збірної України наприкінці гри, завдяки яким збірна Іспанії змогла схилити шальки терезів на свою користь.

Таким чином, юніорська збірна України у другому товариському матчі поступилася чинним чемпіонам Європи з рахунком 2:5. А вже 30 серпня підопічні Ігоря Москвичова зіграють товариський матч з ще одним учасником чемпіонату Європи (U-19) – юніорською збірною Франції.

Іспанія (U-19) – Україна (U-19) – 5:2
Голи: Віктор Рамос (1), Сніцаренко (24 – автогол), Х. Мартінес (31), Тапіас (39), Пол Кано (40) – Ткаченко (19), М. Малиновський (20)
Іспанія (U-19): Пау Лопес – Рубен Родо, Мігель Вісенте, Пол Кано, Віктор Рамос – Алехандро Гарсія, Х. Мартінес, Д. Мартінес, Тапіас – Солер, Пол Салас, Рохер Панадес, Хуан Морено.
Україна (U-19): Бєлімов (Рафальський, 21) – Скибчик, Тютюрай, Федик, М. Малиновський – Єлішев, Ткаченко, Сніцаренко, Пелецький – Татумірак, Приходько, Рибіцький, Дроздов
Попередження: М. Малиновськй (19), Федик (25), Ткаченко (26)
Вилучення: Хуан Морено (33)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*