Україна була, є і буде! - Блог про Львів

Україна була, є і буде!

Україна - одна

“А ви думали, що Україна так просто. Україна – це супер. Україна – це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни”. (Ліна Костенко).

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Вітаю всіх українців та україночок. Тих, для кого слово “Україна” – не порожній звук і не банальний додаток до пафосно-солодких промов. Тих, хто просто зараз ціною свого життя знову бореться за неї на фронті. Тих, хто веде тиху, непомітну, але не менш важливу боротьбу в тилах. Тих, для кого Україна насправді понад усе, а не лише в гучному гаслі. Тих, хто не тільки словом, а й ділом щодня доводить свою любов до нашої спільної Батьківщини, невтомно чесно працюючи і допомагаючи іншим. Тих, хто вирвався з окупації, з-під обстрілів і все одно залишився тут як ВПО, бо саме тут – наш дім. Тих, хто, ризикуючи собою та рідними, лишився на окупованих територіях та в зоні бойових дій, щоб рятувати своїх і допомагати своїм. Тих, хто виїхав за кордон і рахує дні до повернення додому. Тих, хто усі ці 32 роки робив усе можливе для розвитку держави. А також усіх наших діток: від тих, хто щойно з’явився на світ, до тих, хто вже обирає собі вектор життєвого руху після навчання. З Днем Незалежності!

Також читайте:   Слова Воробуса напередодні 2023 року

Ми маємо вижити, вистояти і перемогти. Маємо вигнати ворога з нашої землі. Альтернативи не існує. Це наш шлях. І я бажаю кожному з нас пройти його з честю. Щоб не було соромно дивитися в очі нащадкам. Слава Героям! Слава Україні! Слава нації! Смерть ворогам!

Автор статті: Arwenita.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*