VBET Суперкубок України. «ХІТ» – «Кардинал-Рівне». Анонс - Блог про Львів

VBET Суперкубок України. «ХІТ» – «Кардинал-Рівне». Анонс

Суперкубок

Вперше після початку повномасштабної війни на території України, новий футзальний сезон розпочнеться матчем за VBET Суперкубок України. Нагадаємо, що у 2022 році матч за цей почесний трофей не проводився. Повномасштабна війна тоді завадила закінчити сезон, тому, відповідно, не були визначені чемпіон та володар Кубку України, а у Лізі чемпіонів нашу країну замість херсонського «Продексіму», який, на жаль, був розформований, представляв івано-франківський «Ураган», котрий станом на 24 лютого минулого року перебував на другому рядку турнірної таблиці.

До речі, саме «Продексім» був останнім володарем Суперкубку України. У 2021 році «мельники» у Харкові переграли івано-франківський «Ураган» з рахунком 6:3. І, до речі, саме «Продексім» поступився київському «ХІТу» в матчі за Суперкубок України, який проходив у 2017 році у Броварах. Тобто, «ХІТ», на відміну від «Кардинала», вже має у своєму активі Суперкубок України. А ось у рівнян в активі поки що лише бронзові медалі минулого чемпіонату VBET Екстра-ліги та титул чинного володаря VBET Кубку України. Причому, у фіналі підопічні Олександра Бондаря обіграли саме «ХІТ», в результаті чого «кабельники» продовжили свою неприємну серію поразок у фіналах Кубку України. Як це було – можна пригадати за посиланням.

Можливо, якби матч за VBET Суперкубок України проходив наприкінці сезону, то психологічна перевага була би у рівнян, тому що на той момент «кардинали» дійсно були на підйомі. Хоча не факт, тому що «кабельники» після здобуття свого першого в історії чемпіонства теж були на куражі. Але з іншого боку – у «ХІТа» тоді була би серйозна мотивація, адже права на реванш ніхто не відміняв. Хоча і зараз, після того, як минув деякий час після програного «ХІТом» фіналу VBET Кубку України, бажання взяти реванш буде явно присутнім у підопічних Олега Лук’яненка. А, як відомо, «помста – це блюдо, яке подається холодним». Однак, при цьому, не будемо забувати про те, що «кардинали» прагнутимуть довести, що їх перемога у фіналі VBET Кубку України не була випадковою. І це може додати інтриги протистоянню.

Також читайте:   Футзал. Кубок УЄФА. Локомотив перемагає Економац і очікує на поєдинок проти Бенфіки (відео)

Які ще можуть бути цілі в обох команд у матчі за VBET Суперкубок України, окрім того, що вони прагнутимуть розпочати новий сезон з перемоги? Перш за все, це ігровий час для «збірників» які є в обох командах. Тут одразу варто нагадати, що кілька гравців «Кардинала» вже незабаром мають їхати на навчально-тренувальні збори юніорської збірної України, щоб підготуватися належним чином до фінальної стадії Євро-2023 (U-19), яка розпочнеться 3 вересня у Хорватії. А ось у складі «ХІТа» є кілька кандидатів до головної футзальної збірної України, яка майже за місяць (15 вересня) зіграє свій перший матч у рамках Елітного раунду Європейської кваліфікації чемпіонату світу проти збірної Бельгії. Тому, погодьтесь – на наших «збірників» також буде цікаво подивитись.

І окремо скажемо кілька слів про місце проведення цьогорічного матчу за VBET Суперкубок України, який відбудеться у Бучі. Мабуть, немає сенсу зайвий раз казати, що пережило це місто під Києвом під час початку повномасштабного вторгнення російських нацистів. Тому, проведення матчу за VBET Суперкубок України носить дуже символічний характер. Це означає, що місто потроху оживає від минулорічних подій. І факт проведення матчу за VBET Суперкубок України саме у Бучі (нехай і без глядачів) – тому підтвердження. І залишається лише сподіватись на те, що скоро у Бучі знову буде багато футзалу, як це було до повномасштабної війни. Але спочатку – чекаємо на нашу головну Перемогу. І відкриваємо вже другий футзальний сезон в умовах повномасштабної війни в Україні. За що ми дякуємо Збройним Силам України.

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)
17 серпня 2023 року. Буча. «Академія спорту» – 17.00.
ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз «5х5» – 3:1

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*