«Icoola Business League». Другий етап. ФК «Галицька здоба 2» – «Патруль». Анонс - Блог про Львів

«Icoola Business League». Другий етап. ФК «Галицька здоба 2» – «Патруль». Анонс

Прем'єрна перемога

Після короткого відпочинку в два тижні відновлюються футзальні змагання для другої команди «пекарів». Зокрема, 21 вересня, на нашу команду очікує протистояння з командою «стражів порядку» – «Патруль».

Це буде поєдинок третього туру другого етапу й саме він має дати відповідь на запитання чи зможуть «червоно-жовті» таки поборотися за третю сходинку в поточних змаганнях.

Про наші шанси згодом, а поки що декілька слів про майбутнього суперника.

Отже, команда «Патруль», як і решта 6-ть команд потрапили до другого етапу головного кубка «Icoola Business League». На даний момент «біло-сині» з багажем у 20 очок займають шосту сходинку в турнірній таблиці. Від найближчих опонентів, а це «УФАМ» і ФК «Галицька здоба 2» їх відділяє 5 балів.

На першому етапі майбутні суперники вже зустрічалися між собою й тоді не легку, але все ж перемогу здобула наша команда.

«Патруль» – ФК «Галицька здоба 2» – 3:5 (1:3)

«Патруль»: Медвідь, Дорош, Мещеулов, Зільник, Кіт, Чабан, Губаль, Конюховський, Слобода, Пурський, Клодзінський, Горбатий

Також читайте:   Перша ліга Львова. «Галицька здоба» здобула дві перемоги поспіль (відео)

ФК «Галицька здоба 2»: Мичка, Коваль, Піхлик, Лисик, Спеціальний, Яремко, Тригубець, Партика, Король

Голи: Конюховський, 20, Губаль, 40 – Лисик, 6, 12, Спеціальний, 15, Король, 34, Партика, 38 , а/г, Яремко, 39.

У період між етапами команди могли дозаявити нових гравців. Цим правом скористалися «стражі порядку» й відтепер у їхньому складі грає добре відомий «пекарям» гравець Андрій Коваль. Саме його можлива участь проти своєї екскоманди може стати родзинкою цього протистояння.

Щодо ФК «Галицька здоба 2», то після поразки в минулому турі від «Електроконика» шанси для нашої команди принаймні на «бронзу» стали мізерними. Від третього місця, на якому зараз перебуває якраз згадуваний вище «Електроконик» відділяє шість балів. Щоправда, підопічні Сергія Тригубця провели на один матч менше.

Тож, майбутнє протистояння з «Патрулем» буде доленосним у подальших перспективах «пекарів».

Насамкінець додамо, що старт заплановано на 19 годину 35 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*