Металоконструкції для будівництва тераси, будинку і цеху заводу - Блог про Львів

Металоконструкції для будівництва тераси, будинку і цеху заводу

Металоконструкції

Каркаси будинків, конструкції промислових об’єктів, сходи, огорожі, тераси, перила, допоміжні вироби, що тримають сонячні батареї… Все це і багато інших об’єктів можна виготовити з металоконструкцій.

Проєктування, виготовлення і монтаж металоконструкції у Львові та інших містах України будь-якої складності пропонує компанія Ефектбуд. Спеціалісти компанії пропонують повний комплекс послуг з облаштування конструкції вдома, на території комерційного чи промислового об’єкту.

Використання таких конструкцій має чимало суттєвих переваг, порівняно з іншими матеріалами, які, на перший погляд, здаються такими ж міцними та витривалими.

Міцність – понад усе

Металеві конструкції як каркас чи для повного поверхні виконання, мають високу міцність. Саме завдяки використанню металу вдалось спорудити перші справжні хмарочоси. Адже навіть найтривкіший цемент і цегла, камінь, не можуть порівнятись із витривалістю і надійністю з металом.

Навантаження металоконструкцій у рази перевищують витривалість інших природних і синтетичних матеріалів. Саме тому з них виготовляють як житлові будинки, так і високі щогли, башти які підіймаються на сотні метрів над землею.

Швидке виготовлення, швидкий монтаж

Металеві будівельні конструкції, які можна замовити на сайті компанії Ефектбуд https://geoshurup.ua/ можуть бути виготовлені дуже швидко, одразу після проєктування. Монтаж відбувається за встановленими технологіями, що перевірені часом, мають велику варіативність у виконанні. Це скорочує до мінімуму час на проєкт і витрати на монтаж і експлуатацію.

Також читайте:   Про фінальну гру в "Gold Business League", вибори та пісню О.Е. "Ніколи"

Ефективність і вага

Якщо порівняти функціонально однакові будівельні конструкції, що виготовлені з металу або цегли, одразу впадає в око різниця у вазі цих конструкцій. Вага металу значно менша, а міцність зазвичай вища, ніж у цегляних або бетонних конструкціях.

Єдиний конкурент металевих конструкцій за міцністю – залізобетон. Однак він значно важчий за таку ж саму щодо витривалості, металеву конструкцію. Це важливо не лише для високих будівель, але і для одноповерхових будинків або споруд.

Економія простору

Порівняно з іншими будівельними конструкціями металеві є тоншими і дозволяють ефективно використовувати простір що створений під час будівництва. Якщо врахувати такі можливості в масштабах всього будинку або споруди, то це може досягати значних показників у квадратних метрах, що дуже важливо для комерційного або житлового будинку.

Стійкість до вогню

Порівняно з іншими будівельними матеріалами і конструкціями з синтетичних або натуральних матеріалах, металеві є абсолютно стійкими до вогню. Навіть під впливом дуже високої температури металеві конструкції зазвичай залишаються стійкими і витримують великі навантаження.

Наприкінці зазначимо ще одну важливу перевагу, порівняно з бетонними або цегляними конструкціями – металеві можна розбирати модернізувати та змінювати в залежності від потреби. Ця перевага буде важливою саме для бізнес-сегменту, а також для промислового виробництва де простір може активно модифікуватися під нагальні виробничі потреби.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*