Підсумки виступу ФК «Галицька здоба» на турнірі «Agromat cup 2023» - Блог про Львів

Підсумки виступу ФК «Галицька здоба» на турнірі «Agromat cup 2023»

Agromat cup2023

16-17 вересня у луцькій ОДЮСШ відбувалися змагання вже традиційного турніру під назвою «Agromat cup 2023». Даний турнір став 7-им за ліком у своїй історії.

Нагадаємо, рівно рік баталії по різних причинах не відбулися. І ось нарешті в 2023 вони повернулися. Команди, а їх було вісім було розбито на два дивізіони: «Gold» та «Silver».

В останньому якраз і взяв участь футзальний клуб «Галицька здоба». Спершу команди, а їх було чотири змагалися на стадії групового турніру.

У перший ігровий день «червоно-жовті» здобули дві перемоги («Динамо» – 6:1 та «АВ Метал Груп» – 5:2 – авт.). Переможну серію підопічні Сергія Тригубця продовжили й наступного дня, здолавши в останньому матчі групової стадії ще один луцький колектив «Агромат» – 8:1.

Також читайте:   Чому потрібно повчитись у казахстанців представникам українського футзалу? Частина друга

Здобувши три перемоги з трьох можливих «пекарі» отримали право зіграти у фіналі турніру, де знову ж таки зустрілися із рівненським «АВ Метал Груп». На цей раз перевага нашої команди була не такою переконливою – 2:0. Проте, звитяга є звитягою, яка дозволила ФК «Галицька здоба» втретє поспіль їхати додому з чемпіонським кубком.

Після завершення змагань відбулося офіційне нагородження, де «пекарі» окрім головного кубка та медалей удостоїлися також індивідуальними нагородами.

Так, Роман Москалик став найкращим гравцем турніру, а ось Назарій Данів – кращим бомбардиром. На рахунку універсала 5-ть влучних ударів. Вітаємо.

Насамкінець публікуємо склад «нашої команди, який тріумфував у Луцьку:

Воротарі:

Кардаш, Марухняк

Універсали:

Данів, Люблінський, Тарасович, Коваль, Стефанків, Кушецький, Москалик, Логвиненко.

Головний тренер: Тригубець.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*