Співачка YAGODA презентує експериментальну пісню-маніфест «ШепоТіло» - Блог про Львів

Співачка YAGODA презентує експериментальну пісню-маніфест «ШепоТіло»

Співачка YAGODA

Співачка YAGODA презентує експериментальну у своїй творчості пісню «ШепоТіло» про важливі стосунки в житті людини, яка була написана за пів року до початку повномасштабної війни.

«Ця пісня просто лежала у мене. Я про неї згадувала кожен день. І ось прийшов її час. Вона інша, ніж всі до того попередні. Вона особлива тим, що мала вийти в мирний час, а презентуємо ми її зараз», – розповідає співачка.

«ШепоТіло» – пісня маніфест, про те як потрібно вчасно залишити стосунки, які не мають сенсу, і які руйнують долі двом, або більше людям.

«Це актуальна тема була і до війни є і зараз. Адже люди розходяться, одружуються і розлучаються і під час війни. І стосунки, які приносять лише біль людям – є нездоровими і пісня про те, що треба вміти вчасно зупинитися», – говорить співачка.

Також читайте:   Фотовиставка «Майдан. Людський Фактор» у Львові

Відео на пісню «ШепоТіло» співачка YAGODA знімала на третьому тижні вагітності, і про це знала лише режисерка Тоні Моро.

«Я не хотіла нікому розказувати, що була при надії в цей час. Але коли дізналася, що одна зі сцен має бути в холодному озері, то відразу зізналася режисерці і ми швиденько замінили сцену», – згадує YAGODA.

Зараз співачка YAGODA готує дуетну композицію і планує взяти участь у Нацвідборі на пісенний конкурс «Євробачення».

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*