«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба». Післямова - Блог про Львів

«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба». Післямова

Післямова

«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба». Післямова.

Після гри, в якій перемогу святкували «металісти» – 5:4, наставники команд поділилися своїми враженнями.

Тригубець Сергій, головний тренер ФК «Галицька здоба»

«У першу чергу дякую великій армії наших вболівальників, які в цей не легкий час зуміли зібратися та приїхати в Рівне аби нас підтримати. Без вас нікуди!

Щодо гри, то звичайно ми хотіли вперше в історії перемогти Рівне, але, на жаль, цього зробити не вдалося. Мінімальна поразка – це не найгірший результат, який можна було досягти. Хочу зазначити, що для багатьох наших гравців матч проти «АВ Метал Груп» став дебютним у змаганнях Кубка України.

Шанси на прохід у наступний етап у нас є й вже за два тижні у Львові спробуємо зробити все можливе аби пройти в наступний етап».

Також читайте:   Воробуса впізнають на вулицях

Чудля Віктор, виконуючий обов’язки головного тренера

«Сьогоднішня гра мала сподобатися як нашим вболівальникам, так і фанам зі Львова, які подолали далеку дорогу аби підтримати свій клуб. Дякую їм, вони зробили справжнє шоу. Давненько у нас в залі не було такого аншлагу. Так грати вдвічі приємніше.

Щодо гри, то суперник нас нічим не здивував, адже не так давно ми грали з «пекарями» на турнірі в Луцьку, де вони двічі нас обіграли. Звичайно, ключових гравців з того складу сьогодні не було, але Сергій Тригубець знайшов їх ким замінити. Шкода, що по тій кількості моментів, які ми створили біля воріт суперника ми мали би їхати до Львова з більшим гандикапом у рахунку, а так лише мінімальна перевага. Готуємося до матчу-відповіді, де легко точно не буде».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*