«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба». Прогнози на перший поєдинок Кубка України - Блог про Львів

«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба». Прогнози на перший поєдинок Кубка України

Прогнози

Вже зовсім скоро, а саме в неділю, 26 листопада, у місті Рівне футзальний клуб «Галицька здоба» проведе перший поєдинок другого попереднього раунду національного турніру. Суперником «пекарів» буде місцева команда «АВ Метал Груп».

Напередодні цього цікавого протистояння клубній пресслужбі «пекарів» вдалося поспілкуватися із експертами з різних регіонів, які й дали прогнози на цей матч.

Яковлєв Юрій, Футбол 24:

«Вважаю, що перша серія цього протистояння завершиться мінімальною перевагою «Галицької здоби» – 2:1. Команда зі Львова переможе за рахунок більшого досвіду. Всі ж ми пам’ятаємо до якої стадії змагань дійшли «червоно-жовті» минулого року».

Михайлишин Ігор, капітан ФК КІВС «Енергія-2-Меркурій» (Львів):

«Мій прогноз – перемога «АВ Метал Груп» із рахунком – 3:1. Рівняни систематично тренуються, грають у чемпіонаті Рівненської області, пройшли вже один етап Кубка, плюс там зібрані непогані виконавці.

«Галицька здоба» ж цього року виступає в Бізнес-лізі Львова. Не знаю правда який склад виставлять «пекарі» на цю гру, але все ж таки віддаю перевагу «АВ Метал Груп»».

Татаренко Сергій, спортивний коментатор, журналіст (м. Рівне):

«Дати прогноз на цю гру досить складно, насамперед, оскільки не дуже добре уявляю нинішній стан «Галицької здоби». Але спробую. За підбором гравців львівська команда виглядає трохи сильнішою за рівненську. Втім «металісти» мають перевагу в іншому, вони вже увійшли в сезон, провівши дві гри в Кубку України та ще дві в Аматорській футзальній лізі Рівненщини. «Здоба», якщо я правильно розібрався, зіграли лише два поєдинки, причому з невідомими мені колективами. Підозрюю, що не найсильнішими на Львівщині. Наприкінці літа була мінімальна перемога «червоно-жовтих» над командою «Енергія-2-КІВС-Меркурій». Тобто загалом недільні суперники виглядають як більш-менш рівні. І в своєму прогнозі я коливаюся між нічиєю та мінімальною перемогою господарів. І хоч прогнози робити не люблю, але віддам перемогу рівнянам – 4:3».

Також читайте:   «Галицька здоба» сильніша за «Нові імена» (відео)

Сивак Данило, SV Darmsdadt 98 (Німечччина)

«Прогнозую нічийний результат – 2:2. Хоч «Галицька здоба» – минулорічний учасник фіналу восьми Кубку України , та все ж «АВ Метал Груп» – потужна, організована команда з досвідченими виконавцями. Плюс у них є фактор домашнього майданчику».

Яцишин Назар, головний тренер FC Globallogic (м. Львів)

«Відігравши за «пекарів» не один матч, звичайно хочеться їхньої перемоги. Але, шанси вважаю 50 на 50,оскільки в обох командах по складу достатньо рівний підбір гравців. Це перша гра, думаю ніхто сильно ризикувати не буде і все вирішиться у матчі-відповіді у місті Лева».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*