«Галицька здоба» з перемоги стартувала у зимовому сезоні - Блог про Львів

«Галицька здоба» з перемоги стартувала у зимовому сезоні

Перша перемога

Вчора, 10 листопада, у залі «Боско-Арени» було дано старт черговому сезону серед команд бізнес-ліги. Як відомо, вирішив спробувати свої сили у цих змаганнях і футзальний клуб «Галицька здоба».

У прем’єрному матчі нашим суперником виступила команда «СВ Львів» (колишня назва «СВ Львів Lemberg Auto» – авт.).

І хоч поєдинок не носив статусу центрального, але, як показала її величність гра, двобій таки вийшов бойовим і тримав у напрузі фанів обох команд до останньої секунди гри.

Повернення до складу «пекарів» ряду гравців

Саме у матчі проти «жовто-блакитних» за ФК «Галицьку здобу» зіграли гравці, які свого провели за «пекарів» не один матч. Мова у першу чергу йде за Ярослава Писька та Сергія Шафранського. Найцікавіше, що обоє у прямому значенні цього слова долучилися до двох забитих м’ячів нашої команди.

Чудова гра воротарів

По кінцевому рахунку здається, що ця гра була не багатою на небезпечні моменти, але це лише так здається. Хто дивився цю гру наживо або ж завдяки сучасним засобам зв’язку бачили які чудеса творили у рамках воріт Василь Марухняк та Дмитро Пушкар. Досить тривалий час саме завдяки цим двом голкіперам командам вдавалося тримати свої ворота на замку.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» здобула четверту перемогу в чемпіонаті

Голи

Вони таки відбулися, але ближче до завершення поєдинку. Першими у грі відзначилися гравці «Галицької здоби». Чудова комбінація за участю Шафранського-Тригубця та Легчанова завершилася влучним ударом від Валерія.

Намагаючись врятувати гру, гравці «СВ Львів» пішли всією командою вперед, змінили воротаря на п’ятого польового гравця. Проте, особливх дивідендів це їм не принесло. Навіть більше, в одному з епізодів Ярослав Писько влучно пробив по незахищених воротах суперника.

Гол престижну від «жовто-блакитних» відбувся фактично з сиреною, яка сповістила про завершення гри. Його автором став Роман Белозьоров.

Є перша перемога в активі «пекарів» (!).

ФК «Галицька здоба» – «СВ Львів» – 2:1 (0:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Писько, Шафранський, Легчанов, Тригубець, Бутим, Богданов, Чурко, Дяк, Логвиненко, Сов’як, Партика, Гірний, Чопко

«СВ Львів»: Пушкар – Холодницький, Нашора, Белозьоров, Стецейко, В. Великий, О. Великий, Горошко, Цімерман, Марунчак, Лисенко, Старяк

Голи: Легчанов, Писько – Белозьоров.

Кращі гравці за версією пресслужби: Марухняк Василь – Пушкар Дмитро.

Вже наступного тижня наша команда зіграє матч другого туру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*