Ідеальна чистота: навіщо готелям та ресторанним комплексам потрібна професійна хімія? - Блог про Львів

Ідеальна чистота: навіщо готелям та ресторанним комплексам потрібна професійна хімія?

професійна хімія

Впоратися з прибиранням будинку може кожен, адже ніяких особливих вимог немає, і якщо десь пил чи забруднення залишиться непоміченим, то ніхто про це не скаже. Але компанії, що займаються обслуговуванням гостей, наприклад, готелі та ресторани, повинні дотримуватися санітарних норм, тому без професійного клінінгу не обійтися. Чистота таких місць має велике значення, тому продукція https://www.galecotrade.com/product-category/laundry/soft_neutralisators/ користується популярністю та має сертифікати якості.

Яке значення має професійний клінінг?

Будь-яке громадське місце має відповідати санітарним нормам, особливо, якщо у ньому займаються приготуванням їжі. Пил, забруднення, жирні сліди та інше повинно усуватися. Популярністю користуються засоби від «Гал Еко Трейд», що мають заслужену репутацію. Основними завданнями використання спеціальних засобів для прибирання будуть:

  • Проведення знезараження приміщень, створення бар’єру для шкідливих бактерій;
  • Захист від зносу та продовження терміну експлуатації оздоблювальних матеріалів;
  • Забезпечення свіжого запаху у приміщенні.

До особливостей професійних засобів для клінінгу відносять:

  • Концентрований вигляд, що потребує розведення перед використанням;
  • Широкий список можливостей. Наприклад, засоби можуть справлятися з плямами крові, вина, їжі;
  • Безпека для приміщення та людей;
  • Проведення очищення, дезінфекції.

Нейтральні запахи та ефективність використання – основні критерії сучасного клінінгу в громадському місці. Засоби обираються окремо для кожного приміщення на основі головних вимог.

Ефективне прання білизни

Увагу хочеться приділити якості прання білизни, що регулярно проводиться у готелях. У цьому процесі потрібне дотримання санітарних норм, тому без спеціалізованих засобів не обійтися. Наприклад, якісний кондиціонер проводить нейтралізацію лужності в текстилі, розкладається біологічно, не містить хлору та інших речовин, що становлять небезпеку. Такі кондиціонери запобігають втраті кольору текстилем, що особливо важливо для облаштування спальних місць.

Санітарія громадських місць

Досягти ідеальної чистоти в приміщенні можна тільки за допомогою професійних засобів для прибирання. Наприклад, продукція від компанії «Гал Еко Трейд» буде безпечною у використанні. Ефективність та економічність – не менш важливі. Продукція може використовуватись як для ресторанів, так і для готелів. Використання порошків або чистячих на основі хлору давно залишилося в минулому, так як вони мали різкий запах, а також, становили небезпеку для людей. Сучасні технології дозволили зробити прибирання не лише ефективним, а й безпечним.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*