Кубок України. «Галицька здоба» мінімально поступилася «АВ Метал Груп» - Блог про Львів

Кубок України. «Галицька здоба» мінімально поступилася «АВ Метал Груп»

Перша серія протистояння

Вчора, 26 листопада, у залі ДЮСШ-4 (м. Рівне) відбулася перша серія рівненсько-львівського протистояння у рамках другого попереднього етапу змагань національного Кубка. Сильнішого між собою намагалися виявити місцева команда «АВ Метал Груп» та ФК «Галицька здоба».

На правах господаря «металісти» вже з перших хвилин гри кинулися штурмувати ворота «пекарів». Зокрема, найактивнішим у їхньому складі був добре знайомий Андрій Федюк, який мінімум тричі міг відкривати рахунок, але голкіпер «Галицької здоби» Василь Марухняк виступив переможцем у цих дуелях.

8 хвилина і тут же Олександр Проскурін марнує чудову відзначитися.

А що ж наша команда? Фактично до 14-ої хвилини вона лише захищалася й по-справжньому небезпечний момент вдалося створити на згадуваній вище хвилині. Проте, лише трохи забракло Святославу Дяку аби записати своє прізвище у протоколі.

Далі ж стало ще цікавіше. 15-та хвилина – Сергій Тригубець марнує стовідсоткову нагоду відзначитися. Ще мить і «червоно-жовті» заробляють п’ятий командний фол. Ще хвилина і гравці «АВ Метал Груп» повели у рахунку після того, як у ближній кут вдало пробив Олександр Проскурін.

Здавалося команди так і підуть на перерву за мінімальної переваги господарів майданчика. Проте, іншої думки був Сергій Тригубець, який на останній хвилині першої половини зустрічі вдало зіграв на стовпа й відправив «шкіряного» повз голкіпера рівнян.

За рахунку -1:1 команди й пішли на перерву.

Після неї глядачі, який у цей вечір неділі зібралося дуже багато, стали свідками справжнього футзального трилера.

Не встигли фани обох команд зайняти свої місця на трибунах, як гравці «АВ Метал Груп» повели в рахунку. Відзначився Едуард Примоченко. Минає ще три хвилини й Валентин Харчук збільшує перевагу в рахунку для рівнян, тим самим вводячи у шок «пекарів». Далі більше, на 27-й хвилин наша команда заробляє п’ятим командний фол і грає до завершення гри на межі однієї помилки.

І навіть у такому скрутному становищі футзалісти «Галицької здоби» знайшли в собі сили відігратися. На протязі двох хвилин капітан «червоно-жовтих» Микола Богданов та Андрій Сов’як вирівнюють цифри на табло.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст 2:1 Дебрецен (відео)

Минає ще хвилина й вже поперечина грає за «АВ Метал Груп» після удару Івана Бутима.

Не забиваєш ти – заб’ють тобі. Вкотре це правило спрацьовує на 30-й хвилині гри, коли за рівнян відзначився Владислав Гарбарук – 4:3.

Ще мить і травми зазнає капітан «пекарів» Микола Богданов. Як виявиться згодом Микола отримав перелом 5-ої плюсневої кістки. Бажаємо «кепу» швидкого одужання й повернення на майданчик.

Без одного з лідерів «Галицька здоба» за хвилину до завершення гри заробляє шостий командний фол. Пробивати «десятку» пішов Андрій Федюк, який влучно реалізував дабл-пенальті.

Здавалося на цьому все. Проте, команди ніяк не хотіли завершувати цю гру. 40 хвилина – «Галицька здоба» заробляє кутовий, після якого Іван Бутим знову ж таки скоротив відставання в рахунку до мінімуму – 5:4. Ну, а розв’язкою першої серії протистояння став ще один десятиметровий від «АВ Метал Груп». Знову дуель Федюка та Марухняка на цей раз завершилася на користь голкіпера ФК «Галицька здоба».

Команди дякують своїм фанам за неймовірну підтримку й переносять визначення переможця серії до Львова. Матч-відповідь буде зіграно за два тижні.

«АВ Метал Груп» – ФК «Галицька здоба» – 5:4 (1:1)

«АВ Метал Груп»: Гуранець, Проскурін, Довгий, Тлумак, Плюта, Гарбарук, Ревуцький, Д. Харчук, Примоченко, Чудля, В. Харчук, Денисюк, Федюк, Янчук,

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Сов’як, Логвиненко, Бутим, Богданов, Коваль, Партика, Дяк, Тарасович, Тригубець, Чурко

Голи: Проскурін, 16, Примоченко, 23, В. Харчук, 27, Гарбарук, 30, Федюк, 39 – Тригубець, 20, Богданов, 28, Сов’як, 29, Бутим, 40.

Федюк Андрій на 40 хвилині не реалізував десятиметровий.

Попередження: Плюта, 18, Федюк, 37, Гуранцеь, 40 – Тарасович, 27, Коваль, 37, Богданов, 39.

Кращі гравці за версією пресслужби: Чудля Віктор – Бутим Іван.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*