SPA комплекс готелю «Київська Русь» у Східниці – ідеальне місце для відновлення - Блог про Львів

SPA комплекс готелю «Київська Русь» у Східниці – ідеальне місце для відновлення

готель «Київська Русь» у Східниці

Що може бути краще за відпочинок у СПА-центрі? Відновлення сил та оздоровлення у місці оповитому чистим гірським повітрям, неповторною природою та високим рівнем сервісу. І саме готельний комплекс “Kyivska Russ Resort Medical&Spa”, що розташований у містечку Східниця, є таким місцем та дарує затишний відпочинок та релакс кожному відвідувачу. Бронюйте номер на сайті https://kyivskaruss.com.ua/spa-welness/ та насолоджуйтесь кожною хвилиною відпочинку у готелі.

Послуги SPA комплексу

Готель “Київська Русь” є одним з найпопулярніших готельних комплексів Карпат, оскільки пропонує відвідувачам індивідуальний підхід до кожного гостя та вигідну програму лояльності, якою можуть скористатись постійні відвідувачі санаторію. На території комплексу, окрім мальовничих гірських пейзажів, ресторану зі смачний українським меню є власний бювет мінеральних вод та сучасний спа центр.

SPA комплекс готелю «Київська Русь» у Східниці

SPA & Welness комплекс готелю Київська Русь в Східниці — це відмінне поєднання високого рівня послуг та гостинності персоналу, а також застосування сучасного обладнання та високоякісних матеріалів. SPA центр у Східниці, готельного комплексу “Київська Русь” пропонує гостям:

  • відпочити займаючи плаванням у відкритому басейні з джакузі та насолодитись відпочинком на зручних шезлонгах сховавшись від сонечка під парасолькою, або ж відвідати внутрішній (закритий) басейн, що знаходиться на першому поверсі готелю;
  • розслабитись та очистити організм від шлаків та токсинів у добряче натопленій фінській сауні, або ж оздоровитись в інфрачервоній сауні, яка ефективно прогріває м’язи, кістки та суглоби, нормалізує кров’яний тиск та покращує циркуляцію крові до органів;
  • відвідати косметологічний салон готелю та скористатись відновлювальною послугою обгортання водоростями чи шоколадом, зробити пілінг для тіла, записатись на якісну механічну чистку обличчя чи на процедуру видалення небажаного волосся воском чи на фото епіляцію;
  • заняття у тренажерному залі готельного комплексу, який обладнаний силовими та кардіо тренажерами самостійно, або ж під наглядом професійного інструктора, за розробленою програмою тренувань відповідно до потреб кожного відвідувача.

Ваш відпочинок у СПА-центрі готелю “Київська Русь” у Східниці буде незабутнім досвідом, що забезпечить вам повноцінне відновлення сил. SPA & Welness комплекс готелю пропонує розмаїття послуг, включаючи плавання в відкритому басейні з джакузі, відпочинок на зручних шезлонгах та відвідування закритого басейну.

Піклуйтесь про своє фізичне та ментальне здоров’я в задоволення — бронюйте відпочинок у готельному комплексі “Київська Русь” в Східниці.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*