Як Воробус купував картку “ЛеоКарт” - Блог про Львів

Як Воробус купував картку “ЛеоКарт”

ЛеоКарт

Давненько я нічого не писав на тему транспорту. Але, схоже, що тимчасовий застій чи простій, як це вірно написати, завершено. У найближчих постах теми перевезень людей буде багато.

Причина не така вже банальна, а навіть проста – переведення львівського громадського транспорту на безконтактну оплату.

Хто ще не знає, а вже незабаром, а точніше з 11 грудня у всіх видах транспорту буде працювати безконтактна оплата проїзду. Стосується це не лише трамваїв-тролейбусів, а всіма улюблених автобусів та, особливо, маршруток. Розрахуватися без готівки можна буде усюди.

Для цього треба буде від вас три справи: мати гроші, бажання, а також давно анонсовану картку «ЛеоКарт».

До недавнього часу її лише мали пільговики та учні/студенти. Тепер же на них «підсадити» хочуть також й інших потенційних пасажирів громадського транспорту.

Про те, як оплачувати карткою «ЛеоКарт» проїзд поговоримо згодом. Поки що ж автор цих рядків вирішувати спробувати купити «пластик». Прочитав в інтернеті, що зробити це можна або ж в апаратах «EasyPay» або ж у кіосках.

Так, як я не дуже люблю стояти у чергах та когось вислуховувати вирішив купити картку в апараті. В інтернеті є навіть спеціальна карта, де вказано де саме вони знаходяться. Що ж, був якраз у центрі нашого міста, площа Соборна, ось він «EasyPay».

Також читайте:   Як заїхати в село Раковець?

Одразу ж кидається в очі на дисплеї великий надпис «Леокарт» – «Купити». Нічого важкого в цьому процесі не має.

ЛеоКарт

Треба обрати послугу, ввести свій номер телефону, потім останні 4 цифри номеру з якого вам телефонують, обрати в меню «Купити картку» або ж її поповнити.

Обираю «купити», вже наготував готівку (60 гривень – авт.) та й ніби мав би вже оплатити, але не тут то було. На якомусь етапі апарат зробити наступний етап не дає. Пробую ще раз.

104

Так виглядає, що апарат або вже зламався, або ж картки банально розкупили. Починається….

Як каже мій хороший друг, цитую: «Шляпа…».

Трафило мене це все, сів у трамвай, як завжди оплатив проїзд за допомогою «куар коду» й забув за «ЛеоКарт».

На днях спробую придбати необхідний пластик знову. Цього разу спробую це зробити в кіоску. Цікаво що про нього скажуть продавці.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*