Замело… - Блог про Львів

Замело…

Сніг 2023

Давненько ваш покірний не писав нічого на тему погоди. Саме сьогодні настав час заповнити цю прогалину, адже погода за вікном ще та.

Якби ми цього не хотіли (мова йде про любителів тепла), але таки прийдеться змиритися з тим, що на зміну теплій порі року прийшла довгоочікувана зима. Коли вперше почув у новинах декілька днів тому про снігопади в Одесі, то зрозумів, що й до Львова вони також скоро дійдуть. Все-таки, у Західній частині України не так вже й тепло як на Півдні.

Тому, снігопади дійшли й до нас. Навіть більше скажу, окрім снігоприбиральної техніки на вулицях міста можна й побачити перші снігові баби. Одну з них вдалося побачити вашому автору (головне фото – авт.).

Як довго буде тривати зима й чи у найближчі дні очікується потепління?

Звичайно, що само собою ми одразу ж звернулися до синоптиків. А вони, до слова, про прогнозують наступне:

Також читайте:   18 березня. Львів. Черговий день карантину

Снігопади якщо і будуть, то не більше 2-3 днів. Після вихідних вони припиняться як і суттєво підвищиться температура повітря. Вдень стовпчики термометрів будуть триматися у межах мінімального морозу або ж нуля. Вночі буде холодніше, але не більше 5-6 градусів з позначкою «-».

Снігопад у Львові

Далі більше, не на довго, але тепліше стане у період з 11 до 18 грудня. Саме в цей проміжок часу стовпчики істотно потеплішає. Зокрема, стовпчики термометрів піднімуться до +5 – +6 градусів вище нуля вдень. Вночі ж буде близько нуля.

Якщо ж поглянути ще далі, то на святкування Різдва Христового та свято Нового року серйозних морозів не передбачається. Одну радує, що буде мінімальний, але все ж сніг.

Тому, набираємося терпіння, звикаємо до холоду й слухаємо всім відому пісню, яка має піднести вам настрій. Одягайте чоботи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*