Артист GREMO долучився до великого благодійного туру гурту «Друга Ріка» NORTH AMERICAN TOUR 2023 і підтримав шляхетну мету - Блог про Львів

Артист GREMO долучився до великого благодійного туру гурту «Друга Ріка» NORTH AMERICAN TOUR 2023 і підтримав шляхетну мету

GREMO

Цієї осені український гурт “Друга Ріка” вирушив у грандіозний благодійний тур Північною Америкою, містами Канади та США з унікальною акустичної програмою “Інша Ріка”.

Виконавець постійно підтримує Україну, активно волонтерить, допомагає своїм побратимам із територіальної оборони гуманітарною допомогою, часто приїздить на благодійні концерти, щоб підтримати українців своїми піснями.

Такий тандем музикантів вже встиг отримати безліч позитивних відгуків.

GREMO і “Друга Ріка” товаришують і підтримують один одного вже давно. Вперше вони познайомилися 5 років тому, коли гурт прилітав в Америку з концертами.

“За гуртом “Друга ріка” я спостерігаю давно, у мене є улюблені пісні гурту. Я радий, що мав нагоду познайомитися з хлопцями. Вони дали мені натхнення до творчості. Саме тому тому я зараз готую реліз нової пісні та вже в січні збираюся з концертами приїхати в Україну”, – щиро ділиться музикант.

У рамках туру співак презентував пісню “Повернусь”, яка звучала на сцені. Ця пісня була першою, з якої артист починав свої виступи, і мала шалений успіх. Саме тому GREMO вирішив не відкладати реліз в “довгу шухляду” і зараз готується представити трек своїм шанувальникам.

Тур мав понадважливу мету: музиканти збирали кошти на 100 FPV-дронів для ЗСУ, які дуже потрібні військовим на полі бою. FPV-дрони – це безпілотники з функцією передавання відео в реальному часі з камери на самому БПЛА. Вони швидкі, точні, добре керовані.

Також читайте:   Презентація «Косплеї на твори мистецтва»

Кожен хто купив квиток на концерт, автоматично долучився до благодійної мети. В кожному місті туру проводилися благодійні аукціони, кошти з яких також будуть спрямовані нашим захисниками.

Артист GREMO долучився до благодійної ініціативи і виступив разом із гуртом “Друга Ріка” в найбільших містах туру – в Чикаго, Детройті, Клівленді, Нью-Йорку, Філадельфії.

“Я щиро радий, що долучився до туру. Як результат – було зібрано понад 120 тисяч доларів на FPV-дрони для ЗСУ. Мені пощастило виступати на одній сцені з цим гуртом і бути в них спеціальним гостем, чому я безмежно радий. Це було неймовірно. Всі музиканти, техніки та звукачі – професіонали своєї справи і, що саме головне, просто кльові хлопці. Дякую вам всім!” – зазначає артист.

GREMO висловив щиру подяку фронтмену гурту Валерію Харчишину, всій команді організаторів туру “Atlas Entertainment, своїм музикантам, всім людям, що прийшли на концерти, а також дружині Лані Громаковській, яка брала активну участь в організації виступів співака під час туру, яка завжди поруч на кожній події і максимально підтримує його.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*