Бізнес-ліга Львівщини. В останньому матчі року Галицька здоба розписала мирову з «Icoola» - Блог про Львів

Бізнес-ліга Львівщини. В останньому матчі року Галицька здоба розписала мирову з «Icoola»

Бойова нічия

Бізнес-ліга Львівщини. В останньому матчі року розписали мирову з «Icoola»

Вчора, 28 грудня, у залі «Боско-Арени» продовжилися змагання у бізнес-лізі Львівщини. Зокрема, було зіграно 4 поєдинки 8-ого за ліком туру. В одному з них зустрілися поточний лідер чемпіонату «Галицька здоба» та «Icoola».

Міцний горішок так і не розкусили

Наші читачі мабуть здогадалися , що у цих моїх словах захована команда «Icoola». Вже вчетверте «Галицька здоба» як перша, так і друга команди грають із цим суперником і жодного разу цю команду ще не вдавалося перемагати. Не перемогла «Галицька здоба» і вчора. Хоча, моментів було створено біля воріт Руслана Мірзаєва предостатньо.

Справедливості ради варто зазначити, що здобути «вікторію» могла й команда Андрія Сосницького. Тому, нічийний підсумок цього двобою виглядає закономірним. Тим більше, що по ходу гри «червоно-жовті» двічі поступалися в рахунку.

Голи туру

Варто також згадати голи, які на свій рахунок записали «пекар» Ярослав Писько та гравець «Icoola» Віктор Храмов. Як один, так інший претендують на найкращі голи цього туру.

Також читайте:   Чеснаков: приємно дивитися в таблицю і бачити «Ворсклу» на першому місці

Турнірне становище

Незважаючи на нічийний результат, ФК «Галицька здоба» завершила рік на першому місці. В активі підопічних Сергія Тригубця 19-ть балів після 7-ми зіграних матчів. Це на чотири більше ніж у СК «Львів» та на сім від «Подорожника», який на даний момент йде третім.

Вже після Нового року змагання у бізнес-лізі продовжаться. Зокрема, ФК «Галицька здоба» зіграє проти «Патруля». Про дату і час цієї гри буде повідомлено додатково.

ФК «Галицька здоба» – «Icoola» – 2:2 (1:2)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Тригубець, Писько, Шафранський, Гурський, Тарасович, Панасюк, Чурко, Люблінський, Гірний

«Icoola»: Мірзаєв, Когут, Буцик, Якимов, Сосницький, Храмов, Савка, Соляник, Юрків, Острувка

Голи: Тригубець, Писько – Храмов, Буцик.

Кращі гравці за версією пресслужби: Писько Ярослав – Мірзаєв Руслан.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*