Епік фейл, або як «помер» Київстар - Блог про Львів

Епік фейл, або як «помер» Київстар

Київстар не працює

Хочу нагадати, що війна триває. Клята русня ніяк не здохне й кожного разу лише думає над насолити українцям. То ракети літають над містами нашої держави, то дрони б’ють по нашій інфраструктурі, то ще якась «шляпа».

Тепер ще й так виглядає, що до зв’язку добралися. Ще зі вчорашнього ранку не працює один із популярних мобільних операторів – «Київстар».

Але, про все по-порядку. Отже, вчора, 12 грудня, близько 8 години ранку хотів зателефонувати до подруги й дуже здивувався, що при наборі номеру нічого не відбувалося. Таке ніби цієї мережі й взагалі не існує.

Перезавантажився, але знову ж таки чергова спробувати комусь зателефонувати увінчалася нічим. Вже потім, зайшовши в інтернет, побачив, що на мобільного оператора Київстар відбулася серйозна хакерська атака й, як наслідок, скористатися послугами цієї компанії неможливо.

Ок, думав, що це на годину-дві , але помилявся. Минула доба, а відновити зв’язок досі не вдалося. У «Київстар» обіцяють відновити зв’язок найближчим часом.

Також читайте:   Прогноз погоди від Київстар: лохотрон чи випадковість?

А що з іншими операторами? Хто має «Lifecell» або ж «Vodafone, ті почувають себе героями фільму «Я – легенда». Реально вчора їхав додому, стою на автобусній зупинці й дивлюся на людей. Ніхто не розмовляє про телефону.

Якщо й хтось має витягує свого «друга», то на нього дивляться як білу людину. Жарти, жартами, але з «Київстаром» багато чого пов’язано. З того, що бачив, то люди не можуть собі купити картку «Леокарт», бо нема інтернету, табло громадського транспорту теж не працює по причині відсутності інету.

Одним словом, шляпа повна. Звичайно, є позитив, що люди між собою спілкуються більше наживо, але це лише мала втіха. Реально, у 21 столітті відсутність мобільного зв’язку– це щось із розряду фантастики.

Не здивуюся, якщо ще й люди скоро домашні телефони почнуть повертати.

Чекаємо на якомога швидше вирішення цієї проблеми й пам’ятаємо, що так завжди не буде. Труднощі зміняться веселощами. Бережіть себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*