ФК «Галицька здоба» «АВ Метал Груп». Прогнози на матч-відповідь Кубка України - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» «АВ Метал Груп». Прогнози на матч-відповідь Кубка України

Прогнози на другий матч

Найближчого вікенду у залі палацу спорту «Галичина» відбудеться матч-відповідь другого попереднього етапу Кубка України, в якому між собою зустрінуться львівська «Галицька здоба» та команда з Рівного «АВ Метал Груп».

Перша серія цього протистояння завершилася перемогою суперника – 5:4.

Напередодні другої гри клубній пресслужбі «пекарів» вдалося поспілкуватися із експертами з різних регіонів, які й дали прогнози на цей матч.

Руслан Хоботов, федерація футзалу Києва

«Гарною була перша гра з безліччю моментів. У рівненському залі завжди грати (фактор свого поля) не просто, але «здоба» фактично грала на рівних. Якщо не враховувати 10 метрів, то гра нічийна. А ось матч-відповідь буде за «Галицькою здобою». «Пекарі» переможуть за рахунок досвіду та зіграності з різницею у три м’ячі».

Крупчук Володимир, президент МФК «Нові імена» (м. Львів)

«У першому матчі команди продемонстрували якісний та видовищний футзал. Мінімальна перевага команди з Рівного ще ні про що не говорить. Прогнозую, що й і у Львові команди не зупиняться і знову покажуть забивну гру. А матч завершиться із рахунком 4-4».

Труш Юрій, президент ФК «Trussardi Team» (м. Львів)

«Мій прогноз – 3:2 на користь «Галицької здоби». Чому саме такий рахунок? Тому що така у мене чуйка».

Також читайте:   Шахтар - Баварія: погляд із середини

Федоришин Микола, футзальний вболівальник (м. Суми)
«Думаю, що обидві команди будуть грати від захисту, адже кожна помилка може коштувати проходу далі одній із команд. «Галицька здоба» гратиме у своєму залі, тому прогнозую перемогу саме цієї команди з рахунком – 2:1».

Яворський Роман, журналіст «Футбол 24»

«Мій прогноз на цю гру – бойова нічия 2:2». Великої зливи голів від команд не очікую по причині важливості гри. Все-таки, на кону путівка в наступний раунд національних змагань».

Лютий Назар, ексгравець юніорської збірної України, ФК «Любарт», ФК «Енергія»

«Переглянувши перший поєдинок цього протистояння, можу з упевненістю сказати, що команді з Рівного легко не буде. «Пекарі» грають вдома, на своєму домашньому паркеті. Також не можу не виділити вболівальників «Галицької здоби», які точно додають впевненості своїй команді в таких матчах. Якщо взяти до уваги рівнян, то варто відмітити таких виконавців, як Андрій Федюк та Віктор Чудля – люди, які «роблять вітер» на майданчику. Рік тому мені довелось грати проти цієї команди і я можу сказати, що це досить дисциплінований та боєздатний колектив. Прогнозую матч з великою кількістю фолів, бойову нічию – 3:3 і прохід команди «АВ Метал Груп» в наступний етап».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*