«Галицька здоба» – «АВ Метал Груп». Післямова - Блог про Львів

«Галицька здоба» – «АВ Метал Груп». Післямова

Післямова

«Галицька здоба» – «АВ Метал Груп». Післямова.

Одразу ж після матчу-відповіді другого попереднього раунду Кубку України, в якому «червоно-жовті» здолали свого суперника з рахунком – 5:3, представники команд поспілкувалися з журналістами.

Сергій Тригубець, головний тренер ФК «Галицька здоба»:

«Ми – щасливі, що здолали таку сильну команду, як «АВ Метал Груп». Тим більше, що рівнян ми давно не перемагали й в їхньому складі сьогодні грав чемпіон України – Андрій Паршиков. Він – молодець, адже вкотре довів, що може ще дати фору молодим гравцям навіть у такому солідному віці.

По грі. Я дуже задоволений, що мої хлопці не боялися грати, про що я їм говорив на протязі двох тижнів. Суперник – хороша команда, важко з ними було і вдома, і в гостях. Здається ніби сьогодні 4-0, все, перемога, але вони знайшли в собі сили відігратися й інтрига в грі трималася фактично до фінальної сирени.

Святкуємо й вже з наступного тижня починаємося готуватися до нових викликів, адже попереду в нас матчі бізнес-ліги, Бренд-Ліга та матчі третього попереднього раунду Кубка України.

Також читайте:   Відзнака LIEBSTER BLOG AWARD від Юльки-Бульки + інтерв’ю Воробуса

Також висловлюю подяку нашим фанам, які в обох матчах гнали нас вперед. Респект».

Проскурін Олександр, гравець «АВ Метал Груп»:

«Галицька здоба» здивувала мене й команду, загалом, своїм відношенням до гри. Час гри-відповіді ми дізналися лише в середу (13 грудня – авт.). Плюс нам не надали, як це вказано у регламенті, майданчику для тренування напередодні. У нашій команді всі працюють і саме по причині невідомості часу й дати гри до останнього наші три основні гравці не змогли приїхати до Львова.
Щодо самої гри, то зрозуміло що перемогла та команда, яка була сильнішою. Ми самі собі позабивали голи, двічі віддавши паси назад воротарю, коли цього не можна було робити. Ще у Рівне мали велику кількість моментів аби здобути там якомога більшу перемогу й саме сьогодні одного м’яча якраз не вистачило аби пройти в наступний етап Кубка України».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*