Розумні помічники, що змінюють ваш спосіб життя - Блог про Львів

Розумні помічники, що змінюють ваш спосіб життя

розумні помічники, що змінюють ваш спосіб життя

Розумний будинок — система домашніх пристроїв, які багато хто хотів би мати у своєму домі. Ці прилади здатні виконувати певні дії та повсякденні завдання без участі власника квартири чи приватного будинку. Розглянемо, для чого саме потрібні розумні помічники.

Функції та переваги розумного будинку

Розумним будинком називають не один пристрій, як-от робот-пилосмок, а комплекс рішень, які закривають одразу кілька потреб. Digital home має такі функції та переваги:

  • Комфорт. З розумними помічниками людина витрачає менше часу та сил на повсякденні справи. Наприклад, автоматичні штори самі відкриваються в потрібний час, у кімнаті підтримується оптимальний мікроклімат, а музика вмикається одразу після повернення власника додому.
  • Економія. Завдяки запланованій роботі пристрої не працюють тоді, коли не потрібно, а вмикаються автоматично у вказаний час, що дає можливість економити електроенергію.
  • Безпека. За допомогою розумного будинку можна захиститися від витоків газу, загоряння, злочинних дій тощо.

Вибрати все для розумного будинку можна в Інтернет-магазині SHOWTIME.UA. На сайті представлено багато категорій: керування освітленням, розумні термостати, датчики розумного будинку, моніторинг і безпека, роботи, розумні пульти керування тощо. Асортимент великий, тому кожен зможе знайти потрібний пристрій для облаштування комфортного та безпечного простору.

Які технології пропонує розумний будинок

Можна використати всього кілька компонентів розумного будинку чи обладнати дім великою кількістю технологій, щоб забезпечити максимальний комфорт, безпеку та економію ресурсів.

Якщо застосувати розумне світло, то освітлення буде вмикатися та вимикатися завдяки датчикам руху. Крім того, можна налаштувати певний тип освітлення: наприклад, для романтичної вечері вдвох або вечірки в колі друзів.

Якщо ви обладнаєте будинок технологією безпеки, система фіксуватиме витоки води чи газу й автоматично перекриватиме вентилі. З будь-якої точки світу через смартфон можна подивитися, що транслюють відеокамери у квартирі чи будинку.

Розумний будинок використовує також технологію енергоощадності. Вона дає можливість регулювати температуру у квартирі чи будинку відповідно до температури на вулиці. Крім того, можна провести налаштування, щоб батареї автоматично вмикалися ввечері, а вдень, коли всі на роботі, вимикалися.

В Інтернет-магазині SHOWTIME.UA можна знайти все необхідне для організації свого розумного будинку. Широкий асортимент, вигідні ціни, перевірені бренди, можливість проконсультуватися щодо вибору продукції — основні причини вибрати розумних помічників у компанії Showtime.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*