Запасаємось попкорном? - Блог про Львів

Запасаємось попкорном?

Єреван

Тим часом, судячи з останніх постів у “Твіттері”, незадоволених рішенням УЄФА щодо проведення “Фіналу чотирьох” у Єревані стає все більше.

1. І журналісти, і вболівальники вже звинувачують УЄФА у подвійних стандартах, натякаючи на те, що “Фінал чотирьох” був відданий країні, яка порушила правило щодо заявки натуралізованих гравців.

2. Вже лунають думки, що “Фінал чотирьох” між двома іспанськими та двома португальськими командами легше було би провести, наприклад, на “WiZink Арені” – домашньому майданчику баскетбольного “Реала” (а чи не жирно було би Іспанії приймати другий “Фінал чотирьох” поспіль? Звісно, можна згадати, як у 2008 та 2009 “Фінал чотирьох” Кубку УЄФА приймали Москва та Єкатеринбург, але якщо вже пішла така “п’янка”, то Лісабон давно не приймав у себе “Фінал чотирьох”. Востаннє це було у 2015 році, коли володарем Кубку УЄФА став “Кайрат”. – А. Т.).

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед ЗВО (чоловіки). Фінал. Бернайський Університет – ІФФКФВ – 3:4

3. Іспанці вже підраховують, що переліт до Єревану коштуватиме близько 400 євро в один бік. І це навіть для іспанців та португальців – дорого.

4. Вже можна побачити у “Твіттері” такі цитати: “Сподіваюсь, що цей “Фінал чотирьох” збере бодай би 1000 глядачів. Це натяк на те, що в Іспанії чи Португалії на “Фінал чотирьох” прийде більше народу, ніж у Єревані.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*