Zelenooka каже “ні” токсичним стосункам у своїй новій пісні “Шах і мат” - Блог про Львів

Zelenooka каже “ні” токсичним стосункам у своїй новій пісні “Шах і мат”

Zelenooka

Українська поп-співачка Zelenooka випустила нову пісню “Шах і мат”. Ця пісня – це розповідь про усвідомлення, протистояння та відмову від токсичних стосунків, заклик до слухачів бути сильними та цінувати себе.

З новим звучанням, що виходить за рамки традиційної поп-музики, пісня “Шах і мат” вже встигла завоювати серця шанувальників, набравши понад 5 мільйонів переглядів у TikTok всього за кілька днів.

Zelenooka, коментуючи свою нову пісню та кліп, говорить: “У кожній ноті “Шах і мат” я вклала частинку свого серця та душі. Ця пісня – мій заклик до кожного, хто коли-небудь зіштовхнувся з нелегкими відносинами, знайти в собі силу для змін. Музика – це мій спосіб розмовляти зі світом, і я сподіваюсь, що мої слова допоможуть комусь знайти своє світло”.

Також читайте:   Тінь Сонця і альбом "На небесних конях". Частина друга

Zelenooka є голосом нового покоління, яке не боїться говорити про складні теми та піднімати важливі питання сучасності, а її музика відображає глибину та реальність людського досвіду. Настя вважає, що важливо відкидати все фальшиве та непотрібне у своєму житті, цінувати себе та не витрачати свій час на тих, хто цього не заслуговує.

Стримінгові платформи: https://zelenooka.com/shakh-i-mat

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*