Аномальні морози накрили Львів - Блог про Львів

Аномальні морози накрили Львів

Аномальні морози

Як вам погода? Чесно думаю ви також у шоці, як і автор цих рядків. Прокидаюся зранку, дивлюся на стовпчик термометра, а він показує «-17 градусів». Мобільний телефон і взагалі цілих 19 нарахував.

Нічого собі мороз після плюсової температури, яка ще три дні тому спостерігалася у місті Лева. Тоді у мене було бажання не лише тривало гуляти, а й навіть витягти з зимової сплячки свого «коня». Проте, здоровий глузд переміг і я таки приберіг велосипед до кращих часів.

А потім пішов сніг, на зміну якому прийшли морози, морози – люті. Якщо чесно, то подібного не пригадую вже років з 10-иь точно. Якщо раніше в Карпатах ще десь і було «-15», то у Львові в таких період більше 10-ти не спостерігалося.

Як довго протримається мороз і чого слід очікувати в наступні дні?

Синоптики кажуть, що як мінімум 2-3 дні люті морози ще будуть у Львові й лише з четверга вони послабшають. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до «0», вночі ж нижче «7» з позначкою «-» опускатися не будуть.

Також читайте:   Що буде на Великдень у Львові?

Що я б порадив у ці дні?

– старатися не зловживати алкогольними напоями. Всі добре знають, що з ними судини розширюються і можна мати проблеми на морозі. Та й на морозі можна замерзнути;
– добре одягатися. За такі штуки як рукавички, зимову шапку, термобілизну забувати явно не слід;
– пити багато води. Вода – це завжди добре, а у мороз найбільше. Організм має жити і саме циркуляція води у ньому допомагає;
– не лазити без потреби по вулиці. У наш час ходити і так небезпечно, а в мороз небезпека зростає.

Бережімо себе. Все минає і мороз не виключення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*