Бізнес-ліга Львівщини. Перша поразка ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

Бізнес-ліга Львівщини. Перша поразка ФК «Галицька здоба»

Перша поразка

Вчорашній день ознаменувався тим, що окрім старту другого кола змагань на поціновувачів гри «5 x 5» очікував одразу ж центральний поєдинок кола, а то й усього чемпіонату у бізнес-лізі Львівщини.

У ньому між собою зустрілися поточний лідер першості ФК «Галицька здоба» та найближчий переслідувач СВ «Львів».

Поєдинок першого кола між цими командами завершився мінімальною перемогою «пекарів». Тож, було зрозуміло, що звітний матч для нашої команди легкою прогулянкою не стане.

Швидкий пропущений м’яч

Багато в чому додатково стимулу супернику додав швидкий гол від Андрія Цімермана, який вдало замкнув передачу Юрія Близнака, для якого цей матч став дебютним за нову команду.

Звичайно, що у плани «червоно-жовтих» поразка не входила. Тому, вони кинули всі сили на те, аби відігратися. Зрештою, зробити це вдалося лише на початку другої половини гри, коли після більярдного удару відзначився Валерій Легчанов.

Проте, радість гравців нашої команди була не тривалою. Вже за декілька хвилин Юрій Когут знову вивів свою команду. «Галицька здоба» одразу ж відреагувала на це, знявши воротаря й випустивши п’ятого польового гравця. Але, це був не вечір нашої команди.

Ключовим у грі, на думку автора цих рядків, стала помилка граючого тренера нашої команди Сергія Тригубця. В одному з епізодів якраз при розіграші «п’ятого» він помилився й нічого іншого як фолити у нього не було. Як наслідок, червона картка й дві хвилини гри у меншості.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: результати матчів 28 туру + ВІДЕО

Вистояли, намагалися завдяки грі з тим же п’ятим польовим відігратися. Зокрема, вбивчий момент мав Олег Чурко. Але, те що не зробив він, за нього зробив Микола Матляк. Гравець СВ «Львів» під кінець гри відправив «шкіряного» у наші ворота.

3:1 – перемога суперника, яка дозволила супернику наблизитися до «пекарів» на відстань одного балу. На даний момент в активі ФК «Галицька здоба» – 22 залікові бали. 21 – у СВ «Львів». Замикає трійку лідерів «Icoola» із 20-ма набраними очками.

Вже наступного четверга наша команда поміряється силами з «Тузяками».

СВ «Львів» – ФК «Галицька здоба» – 3:1 (1:0)

СВ «Львів»: Цімерман, О. Великий, В. Великий, Когут, Близнак, Пушкар, Нашора, Марунчак, Старик, Белозьоров

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Тригубець, Партика, Шафранський, Легчанов, Чурко, Гірний, Писько, Люблінський, Гурський, Коваль

Голи: Цімерман, Когут, Матляк – Легчанов

Кращі гравці за версією пресслужби: Когут Юрій – Марухняк Василь.

Результати решти матчів туру наступні:
«Оптіма» – ФК «Мостиська 2» – 5:3
«Патруль» – «Подорожник» – 5:1
«Icoola» – «GTl» – 5:0

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*