«Галицька здоба» завершила виступи в Кубку України - Блог про Львів

«Галицька здоба» завершила виступи в Кубку України

Суха Балка - Галицька здоба

Вчора, 27 січня, у місті Жовті Води відбувся матч-відповідь третього попереднього етапу національного кубка, в якому місцева команда «Суха Балка» приймала «Галицьку здобу».

Рівно тиждень тому ці суперники вже зустрічалися між собою на майданчику палацу спорту «Галичина» й тоді перемогу святкував суперник – 2:0.

Звітний же матч краще розпочали підопічні Сергія Тригубця, які достатньо таки швидко пристосувалися до особливостей залу у Жовтих Водах, адже вже на 2-й хвилині Артем Люблінський рахунок у зустрічі відкрив. Проте, радість «пекарів» буле не тривалою. Вже за хвилини Роман Дяченко з другої спроби таки переграв Василя Марухняка.

1:1 – і нашій команді довелося починати все з нуля. У наступні 5 хвилин команди фактично не створили жодного моменту й деколи здавалося, що гравці грають не у футзал, а у шахи. Настільки гравці «Сухої Балки» та «Галицької здоби» боялися допустити помилку. Все змінилося на 10-й хвилині, коли дуже грубої помилки у захисті допустився Святослав Дяк. У простій ситуації його обікрав Роман Дяченко, який відправив «шкіряного» у пусті ворота.

Далі більше, минає ще хвилина і Артем Петренко робить рахунок – 3:1 на користь своєї команди. У ці хвилини в нашої команди нічого не вдавалося. Головний тренер нашої команди брав тайм-аут, з 15-ої хвилини навіть почав використовувати тактику з п’ятим польовим, але налагодити гру таки не вдавалося. У суперника ж виходило все. Як наслідок, до завершення першого тайму у ворота «Галицької здоби» влетіло ще чотири м’ячі без відповіді.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Ураган 5:1 Енергія (відео)

Відпочинок пішов нашій команді на користь, адже після перерви гравці «Галицької здоби» почали грати значно краще. Швидкі м’ячі у дебюті другої двадцятихвилинки від Андрія Коваля та Сергія Тригубця повернули хоч яку-небудь, але інтригу в грі. Далі більше, той же граючий тренер «червоно-жовтих» міг забивати ще, але свої моменти він змарнував.

Чого не скажеш про гравців «Сухої Балки», які під кінець гри відправили у ворота команди зі Львова ще три м’ячі.

Ну, і як не згадати героя зустрічі воротаря господарів.

Горовой Герман з’явився на майданчику в другій половині другого тайму й за цей період часу зумів не лише зробити велику кількість сейвів, відбив пенальті, а й відзначився забитим голом.

10:3 – поразка, яка дозволила супернику пройти далі, з чим їх і вітаємо. Наша ж команда на цьому завершує свої виступи в змаганнях Кубку й тепер зосередиться виключно на виступах в бізнес-лізі.

ФК «Суха Балка» – ФК «Галицька здоба» – 10:3 (7:1)

ФК «Суха Балка»: Горовой, Демченко, Ковальов, Шайнов, Дяченко, Порхун, Петренко, Кокотя, Гажемон, Гаращенко, Мілінький, Беденок, Шеремет, Бабілов

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Тригубець, Коваль, Дяк, Люблінський, Чурко, Пилипишин, Будяк

Голи: Дяченко, 5, 10, Петренко, 11, Бабілов, 15, 19, 34, Шеремет, 19, Гажемон, 19, Ковальов, 36, Горовой, 39 – Люблінський, 2, Коваль, 21, Тригубець, 22

Вилучення: Гажемон, 39.

На 39-й хвилині Сергій Тригубець не реалізував пенальті (воротар).

Кращі гравці за версією пресслужби: Горовой Герман – Коваль Андрій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*