Йога – гармонія тіла та духу - Блог про Львів

Йога – гармонія тіла та духу

Йога – гармонія тіла та духу

Фітнес-клуб Sky Fitness в Києві – https://skyfitness.ua/uk/ – пропонує шанувальникам активного способу життя численні варіанти занять фізичними вправами, що зміцнюють здоров’я і дозволяють створити ідеальне тіло. Один із найпопулярніших напрямків – йога.

Для того щоб отримати реальну користь для здоров’я – професіонали рекомендують займатися йогою під контролем досвідчених інструкторів. Тоді регулярні тренування дадуть чудовий результат.

Чому варто займатися йогою

Важливий аргумент на користь йоги – нею можна займатися в будь-якому віці, навіть за наявності різноманітних патологій. Головне – грамотний підхід та правильно побудований план тренувань. Все це можуть забезпечити фахівці Sky Fitness, для яких практика йога Київ є способом життя.

Якщо практикувати заняття йогою постійно, то результат не змусить себе чекати:

  1. Покращується діяльність усіх внутрішніх органів організму, мозку. Зміцнюються кістки, суглоби, зв’язки, м’язи.
  2. Стабілізується кровообіг та лімфоток.
  3. Усуваються наслідки стресу. Людина стає більш спокійною, врівноваженою.
  4. Загострюється увага та спостережливість.
  5. Стає легше контролювати емоції.
  6. Йога є надійним інструментом профілактики багатьох захворювань.
  7. Розвивається сила волі та посидючість.
  8. Відбувається формування нових нейронних зв’язків, що сприяють збереженню ясного розуму в будь-якому віці.
  9. Поліпшується рухливість суглобів, гнучкість хребта.
  10. У жінок нормалізується менструальний цикл. У чоловіків посилюється потенція та покращується репродуктивна функція. Зростає сексуальність.
  11. Знижується вага, тіло стає рельєфним.

Усього цього можна досягти, якщо правильно виконувати вправи в рамках можливостей тіла. За наявності патологій рекомендується перед початком занять проконсультуватися з лікарем.

Йога студія в Sky Fitness

У студії йоги Sky Fitness вам запропонують декілька груп для тренувань. Практикуються різні техніки, заняття проводяться окремо для людей із різним ступенем підготовки.

Один із модних напрямків – йога в гамаках. Асани виконуються у спеціальних гамаках. Вправи підходять новачкам та досвідченим спортсменам. Заняття доброчинно впливають на вестибулярний апарат, покращують функції опорно-рухового апарату, підвищують працездатність та витривалість організму.

Студія йоги розташована у зручному місці, обладнана необхідним інструментом. Тут ви гарантовано досягнете поставлених цілей під чуйним керівництвом кваліфікованого тренера.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*