Бізнес-ліга Львівщини. «Галицька здоба» вдруге перемагає «GTL» - Блог про Львів

Бізнес-ліга Львівщини. «Галицька здоба» вдруге перемагає «GTL»

Тарас Тарасович

Все менше й менше матчів залишається до завершення бізнес-ліги Львівщини. Тому, для претендентів на перемогу, а серед них є футзальний клуб «Галицька здоба» кожен матч для якого на вагу золота. Вчорашній поєдинок проти «GTL», з яким «червоно-жовті» традиційно грають важко, виключенням не став.

Як і в поєдинку першого кола (перемогла «Галицька здоба» – 4:1 – авт.) суперник зумів нав’язати боротьбу і був дуже близьким аби здобути залікові очки. Проте, не судилося.

Ключові епізоди гри

Такими безперечно є моменти від «логістів» Кирила Шокарєва та Ярослава Лавріна, які вони змарнували на початку та всередині першого тайму. Відповідь же «червоно-жовтих» була разючою. Протягом двох хвилин чудові голи у свій актив записали Валерій Легчанов і Артем Люблінський. Найцікавіше, що обом вдало асистував ювіляр вечора Тригубець. Сергій вчора провів 600-й поєдинок у футболці «Галицької здоби».

Програний другий тайм

Не скажемо, що в другій двадцятихвилинці «червоно-жовті» грали погано. Моменти у наших гравців були, як і в першому таймі, але обрізка у захисті призвела до голу й нервової кінцівки. Хоча, більше помилок наша команда не робила й довела матч до логічного завершення на свою користь.

Також читайте:   Підсумки виступу команди "Група Здоров'я" на кубку "ELECTRON OPEN 2013"

Турнірна таблиця

У ній після цього туру змін фактично не відбулося. Трійка команд, які визначать переможця та призерів синхронно здобули перемоги. Тому, на даний момент лідером залишається СВ «Львів», в активі якого 33 залікові бали. На 2 менше і друге місце у ФК «Галицька здоба». Замикає трійку «Icoola», яка набрала 26-ть залікових очок. Щоправда, варто додати, що команда СВ «Львів» провела на один поєдинок більше.

ФК «Галицька здоба» – «GTL» – 2:1 (2:0)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Тарасович, Чурко, Тригубець, Гурський, Писько, Шафранський, Легчанов, Партика, Люблінський, Коваль

«GTL»: Михалець, Романишин, Олійник, Шокарєв, Довган, Равлик, Варениця, Лаврін, Каспришин,

Голи: Легчанов, Люблінський – Каспришин.

Кращі гравці за версією пресслужби: Легчанов Валерій – Лаврін Ярослав.

В інших поєдинках 14-ого туру були зафіксовані наступні результати:

«Патруль» – «Icoola» – 1:4
ФК «Тузяки» – ФК «Мостиська 2» – 3:3
СВ «Львів» – «Оптіма» – 5:4

Вже наступного тижня змагання бізнес-ліги продовжаться. Зокрема, наша команда зіграє проти другої команди «Мостиськ». Про дату й час початку цієї гри повідомимо додатково.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*