Електронні квитки на автобус: чому вигідно та як купити? - Блог про Львів

Електронні квитки на автобус: чому вигідно та як купити?

квитки на автобус

Останнім часом автобусні перевезення стали дуже популярними, адже це найкращий варіант дістатися пункту призначення відносно недорого і швидко. Давно вже минули ті часи, коли треба було заздалегідь їхати на автовокзал та стояти у черзі до каси. Сьогодні можна придбати електронні квитки на автобус, наприклад, на сайті https://prexsell.com/ – це дуже швидко і просто.

Які переваги мають електронні квитки?

У купівлі онлайн-квитків на автобус є достатньо багато переваг, серед них:

  • зручність;
  • безпека;
  • інформативність.

Оформити електронний проїзний документ можна у будь-якому зручному місці, де є доступ до мережі інтернет. Електронний квиток, на відміну від паперового, не можна пошкодити або загубити. Якщо пасажир не може скористатися своїм смартфоном, то квиток можна повторно завантажити на інший з мейлу.

Щоб не хвилюватися стосовно шахраїв в Інтернеті, необхідно користуватися лише надійними сервісами. У компанії повинні бути відповідні документи, вона повинна офіційно співпрацювати з перевізниками.

Онлайн-квиток не треба роздруковувати, адже водій має спеціальний пристрій, який зчитує дані та надає всю необхідну інформацію, це також додає зручності під час подорожі.

Як придбати електронний квиток

Процес покупки електронного квитка можна розглянути на прикладі компанії PREXSELL. На сайті prexsell.com треба вказати точку, з якої починається ваша подорож та пункт призначення. Також необхідно вибрати кількість пасажирів та потрібну дату відправлення. Автоматична система запропонує вільні місця, які можна забронювати. Залишиться лише ввести особисті дані пасажира (ім’я, прізвище, електронну адресу, телефон) та вибрати спосіб оплати.

Після того, як транзакція пройде, на вашу поштову скриньку прийде лист з підтвердженням і електронним квитком. Перед виїздом його треба завантажити на смартфон. Завдяки QR-коду, водій або контролер отримає всю необхідну інформацію.

Онлайн-сервіс покупки квитків на автобус було створено для того, щоб ви могли придбати електронний проїзний документ швидко і без зусиль. Користуйтесь послугами компанії PREXSELL і від автобусної подорожі у вас залишаться лише позитивні враження.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*