«Галицька здоба» здобула перемогу над «Подорожником» - Блог про Львів

«Галицька здоба» здобула перемогу над «Подорожником»

Перемога - 2:1

Продовжуються змагання у бізнес-лізі Львівщини. Зокрема, вчора, у перший день лютого відбулися чотири матчі 13-ого за ліком туру. В одному з них між собою зустрілися ФК «Галицька здоба» та «Подорожник». Зустріч «фармацевтів» та «пекарів» стала центральною в цьому турі. І це, незважаючи на те, що команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці.

«Подорожник» так виглядає вище четвертого місця схоже що не стрибне. «Галицька здоба» ж веде боротьбу за чемпіонство. Тому, втрачати очки аж ніяк не можна.

Вдалий перший тайм

Відбивши стартовий натиск суперника (міг забивати Олег Іванишин – авт.), «пекарі» провели двічі разючі атаки, які зрештою й згодом визначили подальшу долю цього поєдинку. Найцікавіше, що автором цих м’ячів став один із кращих бомбардирів чемпіонату Тригубець. Сергій забив у звичному для себе стилі таранного форварда.

Неоднозначний другий тайм

Не можна сказати, що наша команда його провалила, адже більшість другої половина зустрічі гравці «Галицької здоби» грали по рахунку. Атакувати ж по-справжньому почали лише після того, як один із кращих гравців у складі «Подорожника» Андрій Любуська після помилки Ярослава Писька один м’яч відквитав. Хотів суперник і більшого, адже за 3 хвилини до завершення гри зняв голкіпера й пішов у ва-банк із п’ятим польовим гравцем, але у цей вечір захист та голкіпер «червоно-жовтих» більше не помилялися.

Також читайте:   У першій серії кубкового протистояння між ФК «Галицька здоба» та ФК «Любарт» переможця не виявлено

Турнірна таблиця

У ній наша команда займає другу сходинку. Від лідера турнірних перегонів СВ «Львів» відділяє лише два бали (30 проти 28 – авт.). Щоправда, «Галицька здоба» провела на одну гру менше. Третє місце посідає «Icoola», в активі якої 23 бали.

«Подорожник» – ФК «Галицька здоба» – 1:2 (0:2)

«Подорожник»: Вісьтак, Ворона, Іванишин, Кучір, Любуська, Козлов, Моленда, Сікора, Фостяк, Михайлов

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Павлів, Легчанов, Чурко, Тригубець, Писько, Гурський, Шафранський, Тарасович

Голи: Любуська – Тригубець (дубль).

Кращі гравці за версією пресслужби: Любуська Андрій – Тригубець Сергій.

В інших матчах туру були зафіксовані наступні результати:

«GTL» – ФК «Тузяки» – 2:1

ФК «Мостиська 2» – СВ «Львів» – 0:6

«Оптіма» – «Патруль» – 2:5

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*