Географія виїздів ФК «Галицька здоба». Цифри і факти - Блог про Львів

Географія виїздів ФК «Галицька здоба». Цифри і факти

Географія виїздів

ФК «Галицька здоба» продовжує активно брати участь у футзальних змаганнях як на теренах Львівщини, так і поза її межами.

За фактично 11 років існування клубу «пекарі» брали участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, серед яких: Кубок України, Друга ліга, Всеукраїнський фінал АФЛУ, регіональний етап чемпіонату Львівщини, власне обласний чемпіонат, низка турнірів на Волині, Даймонд Ліга, Ліга Брендів, а також різноманітна кількість благодійних турнірів на підтримку Збройних сил України та інші. Були в списку й товариські матчі. Для прикладу можна виділити виїзд «червоно-жовтих» на спаринг у місто Соснівка (Львівська область).

Загалом на даний час делегації ФК «Галицька здоба» вдалося відвідати 28 населених пунктів, серед яких були не лише великі області центри, а й села. Ось повний їх список:

Жовті Води (Дніпропетровська область), с. Королівка (Івано-Франківська область), Рівне, с. Гусаків (Львівська область), Новояворівськ (Львівська область), Чернівці, Ужгород, с. Бучали (Львівська область), с. Виннички (Львівська область), Старий Самбір (Львівська область), с. Карачинів (Львівська область), смт. Івано-Франкове (Львівська область), Яворів (Львівська область), Луцьк, Славута (Хмельницька область), Соснівка (Львівська область), Тячів (Закарпатська область), Червоноград (Львівська область), Івано-Франківськ, Київ, Буськ (Львівська область), Вінниця, Дунаївці (Хмельницька область), Суми, Харків, Запоріжжя, Городенка (Івано-Франківська область), Городок (Львівська область).
До речі, в останньому населеному пункті «пекарі» бували дуже часто, адже саме там двічі брали участь у зимовому чемпіонаті місцевого району.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ВНЗ: анонс вирішальних матчів

Дебютний же виїзний поєдинок для ФК «Галицька здоба» випав на 28 листопада 2016 року. Тоді, у рамках Гранд ліги Львова «червоно-жовті» поїхали грати у містечко Червоноград до місцевої «Імперії». Крайній же матч відбувся у Жовтих Водах 20 січня 2024 року, де наша команда зіграла з місцевою командою «Суха Балка» у рамках Кубку України.

Якщо не брати до уваги чемпіонат Городоцького району, то найчастіше «Галицька здоба» гостювала в Новояворівську та Луцьку. Відповідно, 9 та 6 виїздів у ці міста.

І це ще не все. За межами міста Лева ФК «Галицька здоба» загалом провів 158 матчів, у яких було здобуто 116 перемог. 16 разів переможця було не виявлено. Ще в 26 матчах наша команда йшла з майданчику з нічим.

Попереду в команди нові виклики й сподіваємося нові виїзди у цікаві населені пункти.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*