Кому призначають ліки Каптопрес? - Блог про Львів

Кому призначають ліки Каптопрес?

Каптопрес

Артеріальний тиск вкрай важливий для забезпечення функціонування організму, оскільки він впливає на кровообіг та доставлення кисню та поживних речовин до різних тканин та органів. На жаль, чимало людей стикаються з артеріальною гіпертензією – підвищеним рівнем тиску в артеріях.

Але є і хороші новини: сучасна фармацевтика пропонує хороші рішення проблеми – наприклад, застосування ліків Каптопрес. А за посиланням https://liki.ua/shop/brands/kaptopres-5521 можна дізнатися, де і за якою вартістю можна придбати препарат.

Особливості складу препарату

Діюча речовина Каптопресу – каптоприл. Він належить до речовин, які називаються інгібіторами ангіотензин-конвертуючого ферменту (ІАКФ). В Каптопресі каптоприл поєднаний з гідрохлортіазидом, що має властивості збільшувати виведення з організму іонів натрію, хлору, калію і води. В тандемі ці речовини надають виражену антигіпертензивну дію.

Важливо розуміти, що призначення будь-яких ліків має здійснювати спеціаліст на підставі конкретних показань та індивідуальних характеристик пацієнта. Самолікування може нашкодити здоров’ю. Також важливо чітко дотримуватися рекомендованого дозування, аби досягти хорошого ефекту лікування та мінімізувати можливі побічні дії.

Також читайте:   Як позбутися шкідливих звичок?

Призначення Каптопресу

Препарат призначають пацієнтам з вираженою артеріальною гіпертензією. Він допомагає розширити судини та знижує кров’яний тиск. Це допомагає ниркам і серцю правильно працювати, зменшує ризик інсульту, запобігає захворюванням судин, підтримує здоров’я мозку.

Щоб запобігти розвитку артеріальної гіпертензії чи гіпотензії, рекомендується постійно контролювати показники тиску, особливо тим, хто стискається проблемами здоров’я та людям похилого віку. Робити це можна при вимірюванні тиску вдома за допомогою спеціального апарату та періодично проходити медичні обстеження.

Каптопрес – надійні та ефективні ліки для контролю артеріальної гіпертензії. Придбати їх за показанням лікаря можна в різних аптеках України, а сайт Liki.ua допоможе з’ясувати, яка з них найближча до дому та пропонує найкращу ціну на препарат.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*