Куди перейде Феррао? Частина 2 - Блог про Львів

Куди перейде Феррао? Частина 2

Феррао

Отже, продовжуємо роздуми про те, куди може перейти після закінчення сезону 2023/2024 років один з найкращих футзалістів сучасності – бразилець Феррао. У першій частині були роздуми про те, де цей «стовп» може опинитись у наступному сезоні, якщо брати до уваги інформацію, яка є наразі у наявності (зокрема, і від Густаво Муньяни). Зараз же ми спробуємо пофантазувати, де ще міг би заграти Феррао у новому сезоні.

Португалія.

З’явилась інформація, що Феррао ніби-то цікавиться «Бенфіка». Це був би цікавий варіант. І зв’язка з Артуром була би дуже цікавою. АЛЕ!!! Навіщо «Бенфіці» ще один «стовп»? У «орлів» і так три дуже класних «півота»: Жакаре, Вінісіус Роша та Ігор Соуза. Причому, і Жакаре, і Вінісіус Роша – це дуже серйозна зброя у побудові гри Маріо Сілви. Якщо туди прийде ще й Феррао… Тут, мабуть, потрібно буде робити своєрідний трейд, як в НБА: віддавати за одну зірку пакет гравців та інші бонуси. До того ж, усім трьом «стовпам» «Бенфіки» ще немає 30 років (Вінісіус Роша – 28 років, Жакаре та Ігор Соуза – по 25 років. – А. Т.). Але якщо раптом Феррао опиниться у «Бенфіці», то, швидше за все, «на вихід» підуть Ігор Соуза та Вінісіус Роша. Принаймні, це такі припущення автора цього посту (тим більше, що Жакаре, якщо не зраджує пам’ять, рік тому перепідписав контракт з «Бенфікою» до 2027 року. – А. Т.). Але навряд чи Феррао опиниться у «Бенфіці». Так само як і навряд чи можна очікувати Феррао у «Спортінгу». Там є Зікі Те, Уго Невеш, а також поки що на цій позиції ще грає представник захолустя соколов, який, маємо надію, скоро залишить цивілізований світ та поїде назад до свого брудного запоребриков’я. Також на цій позиції може зіграти й Тайнан. До того ж, на підході є Дзялочинський. Тому, там Феррао навряд чи можна очікувати. Єдине, чого очікуємо – відхід зі стану «левів» одного бовдура під номером 13.

Також читайте:   Юлія ТИТОВА: «Сила збірної України була у зіграності гравців та взаєморозумінні»

Латвія.

Тут вже наша фантазія пішла. У «Ризі» зараз грають такі відомі гравці, як Рікардіньйо, Арналду та Вапоракі. В принципі, Феррао міг би приєднатися до цієї компанії. Для латвійського футзалу це буде ще один привід для піару, особливо перед домашнім Євро-2026. Як Вам такий варіант?

Японія.

До речі, цікавий варіант. Свого часу у японській Ф-Лізі грав Рікардіньйо. Зараз, до речі, Ф-Ліга вважається одним з топових футзальних чемпіонатів у Азії. А поява Феррао додала би ще більше ажіотажу до цього турніру. Тому, якщо умовна «Нагоя Оушенз» ще думає про майбутнє підсилення складу – даруємо ідею. 🙂

Італія.

На жаль, Серія «А» поступово втрачає свій статус одного з топових чемпіонатів. Якщо там грали зірки у розквіті сил, то зараз туди поступово приїжджають гравці, кращі часи яких підходять до свого кінця. Нещодавно тут грав Кардинал, зараз грає Мігелін – це футзалісти зі світовим ім’ям, між іншим. Звісно, зірка такого масштабу, як Феррао, не завадила би командам, які боротимуться за «скудетто» – «Наполі Футзал», «Фелді Еболі», та й «ІталСервіс Пезаро» поступово виходить з кризи. Але знову ж таки – Феррао ще надто молодий, щоб їхати в Італію саме догравати. Хоча було би цікаво подивитись на нього саме у Неаполі, під керівництвом Фульіво Колліні. Вочевидь, Феррао зміг би допомогти найтитулованішому футзальному тренеру Італії здобути восьме тренерське «скудетто».

Ось такі варіанти. Принаймні, це – вибір автора. А які будуть Ваші думки з цього проводу? Наостанок – ще одна пожива для роздумів. Феррао вже офіційно з «Барселони» після цього сезону. Є велика ймовірність того, що команду залишить і Хесус Веласко, про що вже писалося. У «Барселоні» буде перебудова???

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*