Особливості та асортимент бренду Theramid - Блог про Львів

Особливості та асортимент бренду Theramid

Theramid

Щоденний догляд за шкірою може демонструвати чудові результати, якщо використовувати дієві професійні засоби. На сторінці https://fabo.ua/brands/theramid ви можете замовити сироватки та омолоджувальні засоби від іспанського бренду Theramid. Б’юті-сервіс FABO пропонує придбати преміальну косметику топових брендів в широкому асортименті. За необхідності досвідчені консультанти FABO допоможуть підібрати правильний догляд.

Особливості бренду Theramid

Інноваційний іспанський бренд Theramid є частиною косметичної компанії Niche Beauty Lab. Бренд було засновано у 2004 році й всі ці роки компанія змінює правила в косметичній індустрії.

Компанія Niche Beauty Lab, завдяки наявності власної лабораторії, має змогу дотримуватися наукового підходу в розробці косметики та використовувати інноваційні технології. На першому місці – тривала розробка продукту та ретельне тестування формул. Спеціалісти роблять все можливе, щоб гарантувати ефективність та безпеку засобу.

В продуктах бренду використовують лише інгредієнти, що з часом довели ефективність, при розробці немає гонитви за модними швидкими тенденціями.

В асортименті інших брендів можна знайти засоби, що містять аналогічні активи, але ефективність їхньої роботи під сумнівом. Theramid може запропонувати революційні формули та високі концентрації активів (пептидів, вітаміну С, ретинолу, азелаїнової кислоти) у засобах.

Також читайте:   Дівочі ворожіння на Новий рік

Асортимент бренду Theramid

До найпопулярніших засобів Theramid належать:

  • AZID 15% Azelaic Acid Treatment;
  • C-Tetra E.F.;
  • Derma Peptides.

У сироватці AZID 15% Azelaic Acid Treatment міститься 15 % азелаїнової кислоти – цей актив забезпечує максимальну ефективність засобу для проблемної чутливої шкіри. Засіб підходить для використання за наявності розацеа.

Висококонцентрована сироватка C-Tetra E.F. містить 20 % вітаміну С. Вона захищає від дії вільних радикалів, висвітлює постакне і пігментацію, запобігає передчасному старінню.

У антивіковій сироватці Derma Peptides міститься пептидний комплекс. Пептиди проходять у глибокі шари дерми та стимулюють вироблення таких важливих білків, як еластин і колаген. Це призводить до розгладження зморшків, підвищення пружності та еластичності шкіри.

Щоденний догляд за шкірою із засобами Theramid – це просто та ефективно, дозвольте своїй шкірі сяяти молодістю!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*