ТОП-5 туристичних локацій в Українських Карпатах - Блог про Львів

ТОП-5 туристичних локацій в Українських Карпатах

Українські Карпати

Відпочинок у горах є однією з найпопулярніших форм відпочинку серед сучасних туристів. І Українські Карпати – чи не ідеальне місце для цього. Мальовничі пейзажі, чисте гірське повітря та чимало варіантів для активного дозвілля – усе це можна отримати у цьому неперевершеному регіоні.

Ось мій ТОП-5 туристичних локацій, які варто відвідати в Українських Карпатах. Туристам, котрі звикли, аби їм усе організувала турфірма, раджу купити тур в Карпати з Полтави, Житомира, Хмельницького, Луцька, Рівного чи Тернополя на сайті турагентства “Атлант тур”.

1. Говерла – найвища вершина Українських Карпат

Найвища вершина не тільки Українських Карпат, але й цілої України, Говерла є улюбленим місце серед туристів. Тур на Говерлу триває зазвичай 2-3 дні. Апогеєм подорожі є власне підкорення вершини, де ви зможете насолодитися захоплюючими краєвидами навколишньої природи. І не варто лякатися – Говерла цілком доступна будь-якій людині в нормальній фізичній формі.

Говерла

2. Яремче – “перлина” Карпат

Це мальовниче карпатське містечко приваблює туристів своєю красою та розмаїттям розваг. Тут ви зможете насолодитися прогулянками до водоспадів, активним дозвіллям або відправитися на екскурсію до гуцулів. Яремче також відоме своїми традиційними ресторанами, де ви зможете насолодитися неперевершеними стравами гуцульської кухні.

Яремче

3. Буковель – найбільший гірськолижний курорт України

Буковель – найбільший гірськолижний курорт в Українських Карпатах. Тут можна, звичайно, покататися на лижах або сноуборді, зокрема і на позашляхових трасах. Курорт також пропонує безліч розваг, таких як катання на катамаранах, парапланеризм, стрибки на бунгі-джампінгу. Після активного дня на горі ви зможете розслабитися в одній із численних саун або спа-комплексів.

Також читайте:   Що таке екологічний туризм?

Буковель

4. Сколівські Бескиди – Національний парк у серці Бойківщини

Цей регіон володіє неперевершеною красою та розмаїттям флори і фауни. Прогуляйтесь гірськими лісовими стежками, відвідайте водоспади Кам’янка (на фото), Гуркало, Сопіт, мальовниче “Мертве” озеро, поспостерігайте за життям диких тварин, зокрема, тут можна побачити рідкісних саламандр і навіть зубрів.

водоспад Кам’янка

5. Славське – популярний курорт для активного відпочинку

Славське приваблює туристів своїми гірськолижними трасами та чарівною атмосферою. Взимку тут можна насолодитися катанням на лижах або сноуборді на трасах різної складності, а влітку засмагати на сонці, збирати ягоди та гриби, ходити у походи і просто релаксувати. Курорт пропонує достатньо готелів, ресторанів та розважальних закладів.

Славське

Українські Карпати – край, наповнений неперевершеною природною красою та безліччю розваг. Відвідавши цей регіон ви зможете насолодитися захоплюючими пейзажами, активним відпочинком та набути незабутніх емоцій. Обирайте свій тур у Карпати на сайті компанії “Атлант Тур” або за телефонами (093) 691-85-28 або (096) 062-03-29 і ви точно не пошкодуєте!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*