Військовий адвокат у Львові. До кого звернутись? - Блог про Львів

Військовий адвокат у Львові. До кого звернутись?

Військовий адвокат

Незаконні затримання, виловлювання людей на вулицях, ігнорування підстав для відстрочки чи звільнення з військової служби, проведення ВЛК за пів години вночі, утримання людей днями в військкоматах тощо – це те, з чим все частіше стикаються українці, зокрема у Львові.

Якщо ви не знаєте своїх прав, не знаєте як їх захищати – велика ймовірність, що ви не зможете боротись з цим і уникнути незаконних дій у вашу сторону. Щоб мати надійних захист, не боятись ходити по вулиці і боротись з тим, що на ваші права не зважають – потрібно мати хорошого адвоката, який завжди зможе відстояти ваші права та інтереси перед працівниками ТЦК, військово-лікарською комісією та військовим командуванням. Для цього – зверніться в юридичну компанію «Олсон Львів» і будьте впевнені, що вам захищатимуть професіонали своєї справи.

Штат цієї компанії безумовно впевнений, що захист власної Батьківщини – це обов’язок кожного громадянина і тому тут не говорять про захист ухилянтів, людей, які шукають незаконної можливості виїхати за кордон чи відкупитись від служби – тут з цим ні в якому разі не допомагають і вважають, що такими людьми повинні займатись відповідні служби.

Питання, в яких допоможе військовий адвокат

Отже, військовий адвокат компанії «OLSON Львів» – це професіонал, який займається справами військовозобов’язаних, призовників та військовослужбовців. Ці адвокати зможуть допомогти вам у наступних питаннях.

1. Правова консультація з питань порядку мобілізації, підстав для отримання відстрочки від мобілізації, незаконної мобілізації, проходження та звільнення з військової служби, військово-лікарських комісій тощо

З початку повномасштабного вторгнення на територію України фахівці даної компанії провели понад 500 консультації з військового права. Дуже часто для того, що відстояти свої права клієнтам потрібно лише отримати належну інформацію щодо тих питань, які їх цікавлять. Зважаючи на це, у цьому місці вам дадуть фахові відповіді на всі запитання як згідно законодавства, так і згідно існуючої практики.

2. Виїзд адвоката в ТЦК в межах Львова та Львівської області

У практиці компанії Олсон траплялись десятки випадків, коли осіб насильно привозили до ТЦК, утримували по декілька днів в військкоматах чи так званих розподільчих центрах без зв’язку з рідними та близькими.

У таких випадках одним із варіантів є виїзд адвоката безпосередньо до місця утримання особи. Дуже часто саме це може допомогти звільнити людину і в подальшому створює можливості для оскарження дій працівників ТЦК.

3. Оскарження дій ТЦК та військових частин в досудовому порядку

Дуже часто під час мобілізації представниками ТЦК порушується процесуальний порядок призову, ігноруються підстави для відстрочки від мобілізації, а також інші важливі нюанси призову. У такому випадку дуже важливо чітко і швидко реагувати на такі дії, фіксувати їх та оскаржувати. Також трапляються випадки ігнорування або незаконної відмови у звільненні з військової служби військовослужбовців, які мають на це підстави. В таких випадках також не потрібно здаватись, адвокати львівської юридичної компанії Олсон знають безліч способів як відстояти права кожного громадянина.

Також читайте:   Макети для незрячих у Львові

4. Оскарження висновку ВЛК

Неодноразово військовослужбовці або військовозобов’язані потрапляють у ситуацію, коли військово-лікарська комісія не зважає на існуючі захворювання, не встановлює сукупності захворювань або й зовсім ігнорує їх.

Зауважимо, що юридична компанія “Олсон Львів” допомогла вже десяткам військовослужбовцям та цивільним захистити свої права та отримати належний висновок військово-лікарської комісії. Тут допомагають у випадках:

  • Відмови у проходженні ВЛК;
  • Неврахування істотної травми, поранення чи захворювання чи їх взаємозв’язку;
  • Порушення процедури проведення ВЛК;
  • Встановлення неналежного висновку ВЛК тощо.

5. Оскарження наказу про мобілізацію в судовому порядку

Якщо ситуація настільки критична, що її неможливо вирішити в досудовому порядку, адвокати від даної компанії надають повний супровід в суді першої, апеляційної та касаційної інстанції. Практичний досвід цих адвокатів допоможе вам відновити ваші права під час незаконної мобілізації. У цій компанії дотримуються найвищих професійних та етичних стандартів. Тут прагнуть досягти найкращого результату для своїх клієнтів, дотримуючись закону та прозорих методів роботи. Якщо ви потрапили в складну ситуацію з приводу незаконної мобілізації або маєте запитання щодо своїх прав, не соромтеся зв’язатися з військовим адвокатом від професійної юридичної компанії.

6. Супровід у звільненні з військової служби

Згідно законодавства України, а саме Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», військовослужбовці, які були призвані на військову службу під час мобілізації мають право звільнитись з військової служби під час дії воєнного стану за наявності певних підстав.

військо

Загальні рекомендації щодо користування послугами військових адвокатів

Варто розуміти, що кожна ситуація індивідуальна і потрібно ретельно вивчати кожен конкретний випадок, належно підготувати усю документацію та правильно подати їх на розгляд.

Перелік цих послуг невичерпний. У згаданій компанії Olson прагнуть захищати права своїх клієнтів та надавати їм належну підтримку. Там вірять, що кожна ситуація унікальна, і підходять до неї з індивідуальним рішенням.

Тож сміло звертайтеся до юридичної компанії Олсон у Львові, де розглянуть кожну вашу ситуацію, надаючи кваліфіковану юридичну допомогу та консультацію, необхідну для досягнення найкращих результатів.

Тож якщо ви шукаєте професійну юридичну допомогу у питаннях військового права – краще подзвоніть саме сюди!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*