«Галицька здоба» – четверта на «Кубку Львова 2024» - Блог про Львів

«Галицька здоба» – четверта на «Кубку Львова 2024»

Тільки перемога

Минулої суботи, 23 березня, у палаці спорту «Галичина» продовжилися змагання на міжсезонному турнірі під назвою «Кубок Львова 2024». Після того, як у перший ігровий день «пекарі» по черзі перемогли (МФК «Тернопіль») та поступилися («NG Metal»), у другий ігровий день на нашу команду спершу очікував завершальний матч групового етапу.

Вже згодом ж у так званому матчі плейоф наша команда мала зіграти за 3-4 або ж 5-6 місця.

ФК «Галицька здоба» – «Євро Форвардінг» – 4:3

Голи: Люблінський, Пилипишин, Шеремета, Стефанків

Даний матч ознаменувався тим, що наша команда достатньо швидко пропустила. Вже у першій атаці за суперника відзначився Олесь Великий, який був кращим у складі номінальних гостей.

Згодом він відзначиться ще раз, але станеться після того, як Артем Любінський, Назар Пилипишин і Роман Шеремета забезпечать комфортну перевагу в рахунку для своєї команди. Згодом гравці «Євро Форвардінг» повернулися в гру, мали чудову нагоду аби звести матч до нічиєї, але фортуна в цей день суботи була таки на боці «Галицької здоба».

Перемога дозволила нашій команді отримати шанс позмагатися за «бронзу». Як виявилося згодом суперником «пекарів» у матчі за «бронзу» став колектив «Niсe Guys».

Також читайте:   Футзал. Енергія у перших двох матчах півфінальної серії плей-офф перемагає Продексім

ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys» – 2:2 (по пенальті переміг суперник)

Голи: Тригубець, Струк

Даний поєдинок став окрасою турніру, адже в ньому були саме ті речі, за які ми і любимо гру під назвою футзал.

Першими повели в цій грі підопічні Євгена Москвіна. Але, завдяки голам від Сергія Тригубця та Степана Струка «червоно-жовті» вийшли вперед і до останньої хвилини гри саме наша команда була попереду в рахунку. Проте, завдяки грі з п’ятим польовим суперник таки зумів відігратися.

Злим генієм ФК «Галицька здоба» став Назар Цимбаляк, який врятував «Nice Guys» від поразки. А вже у серії пенальті кращим був суперник, який, у підсумку, і здобув «бронзу».

Переможцем же змагань стали гравці «NG Metal», які у вирішальному матчі «Кубку Львова 2024» були сильнішими за «UnoMas».

Склад ФК «Галицька здоба» у другий ігровий день:

Марухняк, Павлів, Пилипишин, Тригубець, Писько, Коваль, Тимошенко, Яблонський, Стефанків, Струк, Тарасович, Люблінський.

До слова, після завершення змагань гравця «пекарів» Романа Шеремету було визнано кращим гравцем турніру в складі ФК «Галицька здоба». Вітаємо

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*