Кубок Іспанії – 2024: «Барселона» всьоме стала володарем трофею - Блог про Львів

Кубок Іспанії – 2024: «Барселона» всьоме стала володарем трофею

Кубок Іспанії

У Картахені відбувся фінальний поєдинок розіграшу Кубку Іспанії сезону 2023/2024 р. р., у якому зійшлись «Барселона» та «Ель-Посо».

Мурсійці відкрили рахунок наприкінці першого тайму після помилкових дій голкіпера «Барси» Дідака, який не прикрив належним чином ближній кут після удару Рафи Сантоса. Але вже на початку другого тайму у ворота «Ель-Посо» був призначений пенальті, який реалізував Катела. На 27-й хвилині рикошет від Харрісона призвів до того, що капітан «Ель-Посо» Феліпе Валеріо знову вивів свою команду вперед. Але за кілька миттєвостей Андре Коельйо знову зробив рахунок рівним. «Ель-Посо» максимально наблизився до перемоги після того, як на передостанній хвилині другого тайму другу жовту картку за дуже сумнівний фол отримав Піто, а Гадейя за сімнадцять секунд до фінальної сирени допоміг команді з Мурсії реалізувати більшість. Проте, «Барса» встигла відігратись. За 4,9 секунд до сирени у ворота «Ель-Посо» був призначений дабл-пенальті, і Катела переграв Хуанхо, який вийшов на цей удар. Таким чином, основний час матчу закінчився внічию – 3:3.

Додатковий час переможця не виявив, а у серії пенальті розв’язка настала після того, як за рахунку 3:2 на користь «Барселони» Таффі не забив свій 6-метрвий. Крапку поставив усе той же Катела, який зробив рахунок у серії післяматчевих пенальті 4:2, і саме цей точний удар приніс «блаугранас» перемогу.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. Нові імена 2:4 Княжий ринок-2 (відео)

Пропонуємо Вашій увазі протокольні дані фінального матчу Кубку Іспанії.

24 березня.

«Барселона» – «Ель-Посо» – 3:3 (по пенальті – 4:2)
Голи: Катела (21 – 6-метрового, 40 – з 10-метрового), Андре Коельйо (29) – Рафа Сантос (19), Феліпе Валеріо (27), Гадейя (40)
Попередження: Піто (5), Андре Коельйо (28) – Рафа Сантос (20), Феліпе Валеріо (26), Давід Альварес (40), Хуанхо (46)
Вилучення: Піто (39 – повторне попередження)
Серія пенальті:
Андре Коельйо – 1:0
Марсел – 1:1
Антоніо – 2:1
Марлон – 2:2
Адольфо – 2:2 (воротар)
Феліпе Валеріо – 2:2 (повз ворота)
Ерік Мендоса – 3:2
Таффі – 3:2 (воротар)
Катела – 4:2

Таким чином, «Барселона» стала семиразовим володарем Кубку Іспанії. А «Ель-Посо» вп’яте програв «Барсі» у фінальному матчі розіграшу цього трофею.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*