Океан Ельзи “Відповідь” (відео) - Блог про Львів

Океан Ельзи “Відповідь” (відео)

Концерт Океан Ельзи

Лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук з очевидних причин останні два роки в Україні виступає з сольними концертами, а його концертними майданчиками є бліндажі, бункери та госпіталі. Та між поїздками на передову, виступами музиканти знаходять час на творчість і сьогодні презентують нову пісню, яку Океан Ельзи випускають на другі роковини повномасштабної війни. Пісня називається «Відповідь».

За словами Святослава, це дуже особлива пісня для нього, а тому він з особливим переживанням презентує її людям.

«Я вклав в слова цієї пісні переживання, всі емоції, які відчуваю протягом останніх двох років від початку повномасштабної війни росії проти України. І мені здається, що велика кількість наших співвітчизників відчувають те саме. Тому ми дозволили собі не тільки від свого імені, але від імені багатьох людей, з якими я зустрічався, яких знаю, навіть тих, кого не знаю, але чий біль відчуваю зараз, дозволили вкласти ці слова у пісню «Відповідь»».

Музикант каже, що дуже важливо проговорювати один з одним те, що ти відчуваєш, бо так легше разом переживати складні часи.

Також читайте:   Виступ симфонічного оркестру K&K Philharmoniker та K&K Opernchor у Львові

«Ми достойно з гордістю пройдемо цю складну дорогу і обов’язково переможемо, бо світло завжди перемагає темряву»,- переконаний Святослав Вакарчук, автор музики і слів пісні.

***

Пісня, як і відео були, відповідно, записані та відзняті в Києві в Будинку звукозапису Українського радіо.
Відео – це чорно-біла, лаконічна, навіть, графічна картина, в якій всі відчуття пісні лише підсилюються простотою ліній, тінями та емоціями музикантів.
Режисер – Макс Сметана. Оператор – Дмитро Чернявський.

Участь в зйомці і запису взяли Хор та Оркестр «Українського радіо».

А зовсім скоро, навесні, чекайте багато новин про наші плани на нові альбоми, про 30-річчя ОЕ та новий етап нашого творчого життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*