Поради щодо вибору крісла-мішка та догляду за ним - Блог про Львів

Поради щодо вибору крісла-мішка та догляду за ним

крісло-мішок

Крісло-мішок належить до безкаркасних меблів, котрі завжди доречні в будь-якому інтер’єрі. Завдяки цим виробам можна створити комфортну атмосферу не тільки в квартирі, але й в офісі чи дитячій кімнаті, котра допоможе повноцінно відпочити та розслабитися. Якщо ви вирішили купити безкаркасне крісло, радимо вам ознайомитися з величезним асортиментом різноманітних моделей, завітавши до Інтернет-магазину за посиланням https://fayni-mebli.com/ua/beskarkasnoe-kreslo.html Але перед тим, як зробити покупку, варто дізнатися про певні нюанси цього дійсно корисного придбання. Про них – далі.

Переваги безкаркасних меблів

Крісло-мішок належать до комфортних та зручних меблів, котрі мають ряд переваг. Вони полягають у наступних моментах:

  1. Універсальність. Крісло-мішок відрізняється простотою конструкції. Саме тому воно стане доречним в будь-якому інтер’єрі. До того ж воно має знімний чохол, завдяки чому можна за бажання змінювати його колір та фактуру.
  2. Безпека. Такі меблі надзвичайно зручні, адже не мають гострих кутів. Особливо ця перевага важлива при встановленні їх у дитячих кімнатах.
  3. Зручність та здатність тримати форму. Крісло-мішок може миттєво підлаштуватися під особливості тіла людини. Завдяки цьому сидіти в ньому надзвичайно комфортно.
  4. Мобільність. Безкаркасні меблі можна легко переставляти в будь-яке місце завдяки їхній невеликій вазі.

Основні критерії вибору

Якщо ви хочете придбати крісло-мішок, то повинні враховувати певні критерії:

  1. Підбирайте меблі за габаритами. Тобто дайте відповідь на питання щодо того, хто саме буде ними користуватися. Якщо крісло призначене для дорослого, то його висота має бути не нижчою від 1,5 м, а діаметр дорівнювати 1 м. Для дітей параметри висоти за стандартами становлять до 90 см, діаметр – 60 см.
  2. Зверніть увагу на наповнювач. Краще, щоб він був безпечним та стійким до навантажень. Оптимально обирати моделі з невеликими кульками пінополістиролу.
  3. Обирайте міцний чохол. Краще, щоб чохол крісла був виготовлений з натуральної шкіри чи тканини.

Моменти догляду

Для того, щоб зберегти гарний зовнішній вигляд крісла-мішка, у жодному разі не розміщуйте його в безпосередній близькості до опалювальних приладів. Окрім цього, не допускайте потрапляння на нього сонячних променів. За необхідності прання знімного чохла користуйтеся виключно засобами, призначеними для того типу тканини, з якого він пошитий. Для виведення плям з поверхні безкаркасних меблів скористайтеся вологою ганчіркою, змоченою у спеціальному пральному засобі для меблів.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*