ФК «Галицька здоба». Версія 12.0 - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба». Версія 12.0

11 років

Нещодавно, а якщо бути точним 28 березня наша команда відсвяткувала свій 11-й день народження. За цей час велика футзальна сім’я «пекарів» пережила різне: це були як злети, так і падіння. Але, щоразу робилися висновки аби у майбутньому функціонувати ще краще.

Саме зараз ми хочемо пригадати найбільш визначні події клубу на перетині 11 та 12 років клубу.

– Дебютний поєдинок

28 березня далекого 2013 року офіційно було створено футзальний клуб, а вже через 6 місяців (21 вересня) «червоно-жовті» вперше взяли участь в аматорських змаганнях «Lviv Electron Open 2013», де дебютний матч зіграли проти однойменної команди.

Далі ж «пекарі» є постійними учасниками змагань як місцевого, так і національного рівні. На сьогоднішній день за плечима гравців ФК «Галицька здоба» – 887 проведених матчів.

– Трофеї

За більше як 11 років функціонування клубу вдалося здобути більше 100 трофеїв. Безперечно найважливішими з них є: бронзові нагороди Другої ліги України (сезон 2018-2019 років), чотири перемоги поспіль в Гранд-лізі міста Львова, а також вихід у фінал Восьми національного кубка (сезон 2022-2023 років).

Також читайте:   Кубок України. ФК «Славута» - ФК «Галицька здоба». Анонс матчу-відповіді

– Запатентований логотип

Український інститут інтелектуальної власності 10 червня 2020 року зареєстрував свідоцтво на знак для товарів і послуг для ФК Галицька здоба». Саме від цієї дати все офіційно!

– Велика аудиторія прихильників клубу у соціальних мережах

Окрім відеоглядів матчів ФК «Галицька здоба» у ютюбі у команди є також свій інстаграм, а також офіційна сторінка у фейсбуці, яка налічує більше 12-ти тисяч підписників. Дізнатися про життя та історію клубу також можна у всесвітній енциклопедії – вікіпедії, де «пекарі» також представлені.

І це ще не все. Команда намагається активно розвивати футзал за межами міста Львова, часто проводячи товариські поєдинки в багатьох населених пунктах.

До слова, за весь час існування клубу географія виїздів ФК «Галицька здоба» складає 29 населених пунктів.

На цьому зупинятися ми не збираємося, адже за версією 12.0 обов’язково буде й 15.0…20.0…

Тільки перемога! Завжди й усюди!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*